Weergaveopties:

• Start cursus Basis Windows 10 Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10.

ma 08 mrt

• Start cursus Handlettering voor beginners Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | De Bibliotheek Waspik

Een hippe handletterworkshop biedt kansen! Heel laagdrempelig gaan we stap-voor-stap simpele letters mooier maken. En waar kun je het niet voor gebruiken? Je kunt je helemaal uitleven op kaarten, cadeautjes, canvastasjes en krijtborden. Ook is handlettering superhandig voor je eigen logo, uitnodigingen, menukaarten, cadeaubonnen of reclameteksten. De cursus start dinsdag 9 maart 2021 onder leiding van Ilse Verhoef in Den Bolder, de bibliotheek Waspik, om 19.00 uur.

di 09 mrt

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

wo 10 mrt

• Children for the future verkiezingseditie Bekijk details

Van 12:30 tot 14:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Vraag jij je weleens af hoe het zou zijn om de baas van Nederland te zijn? Zou jij later een minister willen worden? Op 17 maart mogen de volwassenen allemaal gaan stemmen. Maar ook kinderen krijgen die kans, tijdens Children 4 the Future verkiezingseditie.

zo 14 mrt

• Vrouwtje Wiep vertelt in de Bibliotheek Waalwijk (blok 1) Bekijk details

Van 14:30 tot 14:50 | de Bibliotheek Waalwijk

Elke 3e woensdag van de maand kun je in Bibliotheek Waalwijk luisteren naar de mooiste, grappigste, spannendste verhalen van Vrouwtje Wiep. Alle peuters, kleuters en natuurlijk (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit leuke voorleesmoment.

• Vrouwtje Wiep vertelt in de Bibliotheek Waalwijk (blok 1) Bekijk details

Van 15:00 tot 15:20 | de Bibliotheek Waalwijk

wo 17 mrt

• De macht van burgerberaden | Interview met schrijfster Eva Rovers Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online & de Bibliotheek Helmond

Op de dag van de Tweede Kamerverkiezingen is schrijfster Eva Rovers te gast in de interviewreeks ‘Rondje Brabant Presenteert’. Rovers schrijft de laatste jaren hoofdzakelijk over manieren waarop gewone mensen uitzonderlijke maatschappelijke veranderingen kunnen bewerkstelligen. Zij ziet hiervoor een belangrijke rol weggelegd voor burgerberaden.

• Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal