Weergaveopties:

Van 09:00 tot 11:00 | telefonisch

Nu we door de coronamaatregelen zo veel mogelijk thuis moeten blijven, is contact via internet extra fijn. Als je digitaal vaardig bent kun je vanuit huis appen en beeldbellen, maar ook internetten, onlineshoppen of digitaal de nodige zaken regelen met de overheid. Vind jij omgaan met de computer, tablet of smartphone lastig? Dan helpt de Bibliotheek Midden-Brabant ‘op afstand’ bij al jouw digitale vragen nu onze Bibliotheekvestigingen gesloten zijn, computercursussen én spreekuren niet doorgaan.

ma 22 jun

wo 24 jun

• Inloopspreekuur: Whapp zeg je? Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Kun je af en toe je best wat hulp gebruiken in de tuin, iemand die helpt met de bingo-avond of gewoon een gezellig gesprek? Stel je vraag dan via de app Whapp. Tijdens het maandelijkse inloopspreekuur op woensdag kun je met je vragen over Whapp terecht in de Bibliotheek Waalwijk.

wo 24 jun

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 25 jun

ma 29 jun

wo 01 jul

do 02 jul

• Rechtwijzer – telefonisch spreekuur Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

vr 03 jul

do 09 jul

• De zomerleesfeesten Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Houd jij er ook zo van om voorgelezen te worden? Kom dan in de maanden juni, juli en augustus organiseert de Bibliotheken Waalwijk de zomerleesfeesten. Het is een voorleeshalfuurtje voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders.

wo 15 jul