Weergaveopties:

• Juridisch scheidingsspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Een echtscheiding is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Het roept veel vragen op, zoals wat is de beste regeling voor de kinderen? Wie kan er in de woning blijven? Hoe verdelen we de inboedel? De Bibliotheek Waalwijk organiseert daarom een vrijblijvend juridisch scheidingsspreekuur waarbij je al jouw vragen kan stellen.

za 07 sep

• CoderDojo Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Coderdojo Waalwijk

za 07 sep

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 11 sep

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 12 sep

wo 18 sep

do 19 sep

• Schrijfatelier Waalwijk Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

di 24 sep

wo 25 sep

do 26 sep

• Start cursus Les in Jazz Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

ma 30 sep