Weergaveopties:

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

wo 29 sep

Van 13:00 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil jij graag beter worden in het spreken, lezen, schrijven en begrijpen van de Nederlandse taal? Kom dan naar het wekelijkse Taalcafé!

do 30 sep

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou. Het Taalhuis biedt hulp op maat aan iedereen - mensen voor wie Nederlands de tweede taal is, maar zeker ook aan mensen met Nederlands als moedertaal.

do 30 sep

• Taalcafé Waalwijk: verder op weg met taal Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Wij(k)dienstencentrum Zanddonk (Willaertpark 2a)

ma 04 okt