Weergaveopties:

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 23 jul

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

vr 31 jul

vr 14 aug

• De zomerleesfeesten Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Houd jij er ook zo van om voorgelezen te worden? Kom dan in de maanden juni, juli en augustus organiseert de Bibliotheken Waalwijk de zomerleesfeesten. Het is een voorleeshalfuurtje voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders.

wo 19 aug

do 20 aug

do 27 aug

vr 28 aug

• Informatiebijeenkomst nieuwe donorwet Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister. In het Donorregister staat of iemand na zijn dood orgaan- en weefseldonor wil zijn. Iedereen die na 1 juli 2020 geen keuze invult, komt in het donorregister met de vermelding ‘geen bezwaar tegen orgaandonatie’.

wo 02 sep

do 03 sep