Weergaveopties:

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 03 sep

do 10 sep

do 17 sep

• Start cursus Les in Jazz [VOL] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

di 22 sep

do 24 sep

• Start cursus Introductie in filosofie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek LocHal

Aan de hand van de belangrijkste filosofen krijg je een indruk wat filosofie betekent. Filosofie is een kunst om het leven vorm te geven en inzicht te krijgen hoe je in het leven staat. De cursus start dinsdag 29 september 2020 onder leiding van Ineke van Pelt in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

di 29 sep

do 01 okt

• Start cursus Basis Windows 10 [VOL] Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10.

do 01 okt

do 08 okt