Weergaveopties:

• Wat iedereen zou moeten weten over klimaatverandering | Interview met wetenschapper Bart Verheggen Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online & de Bibliotheek Dommeldal

Klimaatwetenschapper Bart Verheggen hoopt duidelijkheid te bieden in de veelheid aan -soms tegenstrijdige- informatie: hoe en waarom verandert het klimaat en hoe weten we dat eigenlijk? Welke risico’s kleven daaraan en hoe kunnen we die beperken?

wo 21 apr

• Juridisch spreekuur: werk en inkomen Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je even sparren over jouw werk en/of inkomenssituatie? Wil je weten wat er in jouw arbeidsovereenkomst staat? Heb je twijfels over jouw nieuwe baan? Heb je te maken met een reorganisatie of ontslag en wil je duidelijkheid over jouw rechten? Wat moet ik doen als ik ziek wordt? Voor al dit soort vragen kom gratis naar het inloopspreekuur in de Bibliotheek. Djoline van der Heijden van DJF Advies helpt je graag op weg.

za 24 apr

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

wo 28 apr

• Gedichten in de Bibliotheek Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Houd je van gedichten? Dan ben je bij de Bibliotheek Waalwijk aan het goede adres. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar het bespreken van gedichten of uiteraard zelf een gedicht in te brengen om te bespreken.

za 01 mei

wo 05 mei

wo 12 mei

• Vrouwtje Wiep vertelt in de Bibliotheek Waalwijk (blok 1) Bekijk details

Van 14:30 tot 14:50 | de Bibliotheek Waalwijk

Elke 3e woensdag van de maand kun je in Bibliotheek Waalwijk luisteren naar de mooiste, grappigste, spannendste verhalen van Vrouwtje Wiep. Alle peuters, kleuters en natuurlijk (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit leuke voorleesmoment.

• Vrouwtje Wiep vertelt in de Bibliotheek Waalwijk (blok 1) Bekijk details

Van 15:00 tot 15:20 | de Bibliotheek Waalwijk