Weergaveopties:

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Kun je af en toe je best wat hulp gebruiken in de tuin, iemand die helpt met de bingo-avond of gewoon een gezellig gesprek? Stel je vraag dan via de app Whapp. Tijdens het wekelijke inloopspreekuur kun je met je vragen over Whapp terecht in de Bibliotheek Waalwijk.

wo 09 okt

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 10 okt

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Klik & Tik-inloopspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 11:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Klik & Tik-inloopspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 11:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk