Weergaveopties:

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 29 okt

do 05 nov

do 12 nov

• Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek 't Sant

do 12 nov

do 19 nov

do 26 nov

do 03 dec

do 10 dec

do 17 dec

• Start cursus Basis Windows 10 Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10.

ma 08 mrt