Weergaveopties:

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 16 okt

wo 23 okt

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 24 okt

• Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

6 februari 2019, 09:30 t/m 3 januari 2020, 11:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

06 feb t/m 03 jan

wo 30 okt

do 31 okt

• Juridisch scheidingsspreekuur Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Een echtscheiding is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Het roept veel vragen op, zoals wat is de beste regeling voor de kinderen? Wie kan er in de woning blijven? Hoe verdelen we de inboedel? De Bibliotheek Waalwijk organiseert daarom een vrijblijvend juridisch scheidingsspreekuur waarbij je al jouw vragen kan stellen.

za 02 nov

• Walk&Talk Bibliotheek Waalwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig.

do 07 nov

do 07 nov