Weergaveopties:

• Juridisch spreekuur: werk en inkomen Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je even sparren over jouw werk en/of inkomenssituatie? Wil je weten wat er in jouw arbeidsovereenkomst staat? Heb je twijfels over jouw nieuwe baan? Heb je te maken met een reorganisatie of ontslag en wil je duidelijkheid over jouw rechten? Wat moet ik doen als ik ziek wordt? Voor al dit soort vragen kom gratis naar het inloopspreekuur in de Bibliotheek. Djoline van der Heijden van DJF Advies helpt je graag op weg.

za 29 mei

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

wo 02 jun

• Gedichten in de Bibliotheek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Houd je van gedichten? Dan ben je bij de Bibliotheek Waalwijk aan het goede adres. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar het bespreken van gedichten of uiteraard zelf een gedicht in te brengen om te bespreken.

za 05 jun

wo 09 jun