Weergaveopties:

• Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Ouders Meet Up: thema Woede Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

De Ouders Meet Ups zijn er voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar die soms gewoon even willen delen waar ze tegenaan lopen. Van anderen wil horen wat voor hen wel en niet werkt. Om met nieuwe tips en handvatten weer naar huis te gaan. De avonden worden gehost door pedagoog en kindertherapeut Lonneke Sanders, die iedere maand inzoomt op een ander thema.

• Rondje Brabant Presenteert...Interview met Maarten van Rossum Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online (*)

Maarten van Rossum, bekendste historicus, is op woensdag 27 november 2021 te gast tijdens ‘Rondje Brabant Presenteert’ in de Bibliotheek Eindhoven. Hij wordt geïnterviewd door Theo Verbruggen. Je kunt deze avond in de Bibliotheek Veldhoven bijwonen of online volgen via de livestream.

Van 13:00 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil jij graag beter worden in het spreken, lezen, schrijven en begrijpen van de Nederlandse taal? Kom dan naar het wekelijkse Taalcafé!

do 18 nov

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou. Het Taalhuis biedt hulp op maat aan iedereen - mensen voor wie Nederlands de tweede taal is, maar zeker ook aan mensen met Nederlands als moedertaal.

do 18 nov

• Taalcafé Waalwijk: verder op weg met taal Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Wij(k)dienstencentrum Zanddonk (Willaertpark 2a)

ma 22 nov