Weergaveopties:

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 22 mei

• BoekStart coach in Waalwijk Bekijk details

23 mei 2019 | Consultatiebureau Waalwijk

In het consultatiebureau Waalwijk is er een BoekStart coach aanwezig die komt voorlezen, voorleestips geeft en met ouders in gesprek gaat over het belang voor de taalontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar oud.

do 23 mei

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 23 mei

• Juridisch scheidingsspreekuur Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Een echtscheiding is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Het roept ook veel vragen op, zoals wat is de beste regeling voor de kinderen? Wie kan er in de woning blijven? Hoe verdelen we de inboedel? Elke zaterdag organiseert de Bibliotheek Waalwijk daarom een vrijblijvend juridisch scheidingsspreekuur waarbij je al jouw vragen kan stellen.

za 25 mei

• Schrijfatelier Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

di 28 mei

• Workshop voor iedereen die ooit een boek wil schrijven Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Bibliotheek Waalwijk

Droom jij al een tijdje over het schrijven van je eigen boek? Iets wat je dolgraag wil doen maar waar je maar niet aan toekomt? Misschien weet je niet hoe je moet beginnen... Misschien weet je niet hoe je er tijd voor moet vrijmaken... Misschien zie je op tegen het zoeken van een uitgever...