Weergaveopties:

• Juridisch scheidingsspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Een echtscheiding is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Het roept veel vragen op, zoals wat is de beste regeling voor de kinderen? Wie kan er in de woning blijven? Hoe verdelen we de inboedel? De Bibliotheek Waalwijk organiseert daarom een vrijblijvend juridisch scheidingsspreekuur waarbij je al jouw vragen kan stellen.

za 04 jul

• Rouwcafé Online Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Online

Soms wil je met iemand praten over wat er in je omgaat maar je voelt je alsof je anderen ermee lastig valt. Mensen hebben hun mening klaar, waardoor jij je niet vrij voelt om je helemaal te uiten zoals je zou willen. Dit is een plek waar er ruimte is voor jou met alles wat je tegenkomt bij jouw rouw, zonder taboes. Tijdens deze avond leer je in de verbinding met anderen jezelf beter begrijpen, zodat je steviger in je schoenen staat en kunt vertrouwen op jezelf.

ma 06 jul

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 09 jul

• Klooien met kinderboeken: lees- en doe-programma Bekijk details

11 juli 2020, 10:00 t/m 23 augustus 2020, 18:00 | de Bibliotheken in de gemeente Loon op Zand en Waalwijk

Doe jij ook mee in de zomervakantie, van 11 juli t/m 23 augustus? De Bibliotheek verzamelt de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten. Een ‘Klooien met kinderboeken-collectie’ om te komen ontdekken. Denk aan stropdassen knopen, kevers verzamelen en een glow in the dark drilpudding maken.

11 jul t/m 23 aug

• De zomerleesfeesten Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Houd jij er ook zo van om voorgelezen te worden? Kom dan in de maanden juni, juli en augustus organiseert de Bibliotheken Waalwijk de zomerleesfeesten. Het is een voorleeshalfuurtje voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders.

wo 15 jul

do 16 jul

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

vr 17 jul

do 23 jul