Weergaveopties:

• Schrijfatelier Wagnerplein Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek Wagnerplein.

do 25 jul

• Walk&Talk Wagnerplein: de sollicitatievideo: wel of niet? Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Wagnerplein

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over solliciteren met een video. Gastspreker van vandaag is Karlijn Vlaardingerbroek.

di 30 jul

• Filmavond: August Rush Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Het VerHalenhuis (Het Ronde Tafelhuis en de Bibliotheek)

Elke tweede dinsdag van de maand is het filmavond op het Wagnerplein! Met inspirerende, spannende en komische films en hier en daar een vleugje avontuur en romantiek. Allemaal films die wij de moeite waard vinden om met je te delen en om na afloop met je over in gesprek te gaan. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

di 13 aug

• Taalhuisspreekuur Wagnerplein Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

di 20 aug

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 21 aug

• Taaltafels in het Verhalenhuis Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

De Nederlandse taal beter leren, door met elkaar te praten. De Bibliotheek bieden daarom TaalTafels aan. Voor iedereen, die graag wil oefenen, met spreken in ’t Nederlands. De TaalTafels zijn elke week op donderdag van 14.00 uur tot 15.00 uur.

do 22 aug

• Schrijfatelier Wagnerplein Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

do 22 aug

• Walk&Talk Wagnerplein: Een goed en eerlijk CV Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Wagnerplein

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over het schrijven van een eerlijk en goed cv. Gastspreker van vandaag is Pascale van Lubeek.

di 27 aug

• Taalhuisspreekuur Wagnerplein Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

di 27 aug