Weergaveopties:

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 27 mrt

• Taaltafels in het Verhalenhuis Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

De Nederlandse taal beter leren, door met elkaar te praten. De Bibliotheek bieden daarom TaalTafels aan. Voor iedereen, die graag wil oefenen, met spreken in ’t Nederlands. De TaalTafels zijn elke week op donderdag van 14.00 uur tot 15.00 uur.

do 28 mrt

• Schrijfatelier Wagnerplein Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek Wagnerplein.

do 28 mrt

• Op de zeepkist Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | de Bibliotheek Wagnerplein

Het Schrijfatelier Wagnerplein steelt op zaterdag 30 maart opnieuw het podium. De deelnemers delen prachtige verhalen uit eigen werk in het thema van de Boekenweek 2019: De moeder de vrouw.

za 30 mrt

• Taalhuisspreekuur Wagnerplein Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

di 02 apr

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

wo 03 apr

• Taaltafels in het Verhalenhuis Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

do 04 apr

• Schrijfatelier Wagnerplein Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

do 04 apr

• Stopmotion filmpje maken in de werkplaats! Bekijk details

Van 12:30 tot 14:30 | de Bibliotheek Wagnerplein

Je kunt goed overweg met je computer of je smartphone. Je bezoekt veel websites, speelt games, struint op social media… Maar, heb je er wel eens aan gedacht om zelf dingen te produceren? En dan bedoelen we niet het schrijven van blogs of het maken van YouTube filmpjes, maar bijvoorbeeld zelf een website bouwen of een game ontwikkelen.

za 06 apr

• Taalhuisspreekuur Wagnerplein Bekijk details