Weergaveopties:

Van 08:30 tot 12:00 | Consultatiebureau Waspik

In het consultatiebureau Waspik is er een BoekStart coach aanwezig die komt voorlezen, voorleestips geeft en met ouders in gesprek gaat over het belang voor de taalontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar oud.

di 21 mei

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 22 mei

wo 29 mei

wo 05 jun

• Bildung in onderwijs: maakt lezen gelukkiger? Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Op woensdag 5 juni vindt in de Bibliotheek LocHal een interactieve lezing plaats over Bildung in het onderwijs. Sandra Verbruggen - projectleider van Bildung Brabant en verbonden aan de Bildung Academie in Amsterdam - geeft de lezing. Daarnaast delen een aantal sprekers uit het onderwijs hun ervaringen over Bildung in hun organisatie.

wo 05 jun

di 11 jun