Weergaveopties:

• BoekStart coach in Waspik Bekijk details

Van 08:30 tot 12:00 | Consultatiebureau Waspik

In het consultatiebureau Waspik is er een BoekStart coach aanwezig die komt voorlezen, voorleestips geeft en met ouders in gesprek gaat over het belang voor de taalontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar oud.

wo 27 mrt

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 27 mrt

wo 03 apr

wo 10 apr

• Hou jij CuBra op de rails? Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Ben je ge├»nteresseerd in de cultuur van Noord-Brabant? Voel je je aangetrokken tot redactioneel werk? Heb je (inhoudelijke en/of technische) idee├źn voor een eigentijdse website?

za 13 apr

wo 17 apr