Weergaveopties:

• Cursusmarkt Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | De Bibliotheek LocHal

Het nieuwe cursusseizoen staat voor de deur en daarom organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant een Cursusmarkt. Kom gratis kennismaken met de cursussen die we dit seizoen aanbieden en doe mee met de verschillende workshops rondom het cursusaanbod!

za 07 sep

• Workshop Herkennen en doorverwijzen Waspik Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder

In de gemeente Waalwijk hebben ongeveer 3500 mensen moeite met de basisvaardigheden lezen, schrijven, rekenen en/of het gebruiken van een computer. Wil je meer weten over laaggeletterdheid? Wil je het leren herkennen en weten wat de mogelijkheden vervolgens zijn? Kom dan naar deze workshop in de Bibliotheek Waspik.

di 24 sep

• Start cursus Les in Jazz Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

ma 30 sep