Weergaveopties:

• BoekStart coach in Waspik Bekijk details

Van 08:30 tot 12:00 | Consultatiebureau Waspik

In het consultatiebureau Waspik is er een BoekStart coach aanwezig die komt voorlezen, voorleestips geeft en met ouders in gesprek gaat over het belang voor de taalontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar oud.

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

Van 22:00 tot 23:00 | theater De Nieuwe Vorst (binnentuin)

Kort & Laat is een reeks zomeravonden in de tuin van De Nieuwe Vorst waarop liefhebbers van korte verhalen elkaar voorlezen. Met een kampvuur, en met drankjes. Én met een zendmast, want samen met samen met De Nieuwe Vorst, Tilt en Omroep Tilburg zet de Bibliotheek Midden-Brabant haar eerste schreden op het podcastpad: luister deze zomer naar ‘Kort & Laat: de podcast’.

• Openbaar college: Opvoeden in de digitale wereld Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Op 27 juni is er een openbaar college - georganiseerd door Fontys for Society - over opvoeding in de digitale wereld.

do 27 jun

• BoekStart coach in Waspik Bekijk details