Werkplekken in de Bibliotheek LocHal

Ben je student of een zelfstandig ondernemer die niet plaatsgebonden is? Kom dan werken in de Bibliotheek LocHal. Er zijn honderden werkplekken beschikbaar. Van stiltecabines waarin je je helemaal kunt afzonderen, tot tafels waaraan je met 10 personen kunt werken of overleggen.

De voordelen op een rij:

• Ruime openingstijden
  • (Gratis) wifi en voldoende stroompunten
  • (Draadloze) printers en scanners
  • Gratis gebruik van stiltecabines en kluisjes
  • Winkels en supermarkt op loopafstand
  • Gratis, bewaakte fietsenstalling voor de deur
  • Bushaltes en centraal station op loopafstand

Werkplekken met publiekscomputer
In de Bibliotheek LocHal vind je openbare computers met een internetverbinding. Iets opzoeken in de online catalogus of surfen naar één van onze geselecteerde websites is altijd gratis voor onze leden en niet-leden. Wil je gebruik maken van andere applicaties of websites? Voor leden is dit elke dag één uur gratis door in te loggen met de gebruikersnaam en wachtwoord. Ben je geen lid? Dan zijn er twee opties:

1. Je betaalt per half uur via een tegoedkaart (te koop bij iedere Paystation)
  2. Je schaft een computerpas aan en betaalt per jaar € 5,00. Met deze pas kun je, net als onze leden, elke dag een uur gratis gebruik maken van onze computers.

Na het gratis, eerste uur betaal je € 1,50 per half uur. Je kunt ook je eigen laptop of tablet meenemen. Daarmee kun je gratis gebruikmaken van de wifi.

Iets printen of kopiëren?
Een document inscannen, je paspoort kopiëren of een verslag printen, ook dat kan in de Bibliotheek! Zwart-wit kost € 0,10 per print en kleur kost € 0,50 per print. Kom je er niet uit vraag dan gerust één van onze medewerkers om je verder te helpen.

Werk ongestoord in een stiltecabine
Rustige werkplekken zijn er volop bij de Bibliotheek. De meest rustige, stille werkplek is de stiltecabine. In deze afgesloten eenpersoons werkplek kun je in absolute rust werken met je eigen laptop. Het gebruik van een stiltecabine is gratis.
Reserveer een stiltecabine in de LocHal bij één van de medewerkers of bel de Klantenservice via telefoonnummer 013 464 8517 op maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur. Op overige tijden, tijdens onze service-uren, kun je contact opnemen met het frontoffice personeel van de Bibliotheek LocHal via 013 464 8500, keuze optie 3 (digitale mogelijkheden). Voor de service-uren kijk op onze website.

Grootste collectie van Midden-Brabant
Zoek je informatie of even afleiding, duik dan eens in onze eindeloze collectie. Wist je dat de Bibliotheek LocHal de grootste collectie heeft van alle vestigingen in Midden-Brabant? Goed om te weten: deze vestiging heeft een extra grote hbo-plus-collectie over ‘Opvoeding & Onderwijs’ en ‘Management & marketing’.

Praktische informatie over de LocHal

Adres:
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041SG Tilburg

Telefoonnumer:

Vergaderen in de Bibliotheek

Wil je klanten ontvangen, een workshop verzorgen, vergaderen of een presentatie geven?

Ontdek ook onze andere vestigingen met werkplekken