Werkplekken in de Bibliotheek Tilburg Centrum

Ben je student, zzp'er of flexwerker? Iedereen is welkom om te werken in de Bibliotheek Tilburg Centrum. Er zijn maar liefst 150 werkplekken beschikbaar! Van stiltecabines waarin je je helemaal kunt afzonderen, tot grote tafels waar je met 10 personen aan kunt werken of overleggen. Waar werk jij het liefst?

Faciliteiten in de Bibliotheek Tilburg Centrum

• Ruime openingstijden
  • (Gratis) wifi en voldoende stroompunten
  • (Draadloze) printers en scanners
  • Gratis gebruik van stiltecabines en kluisjes
  • Leescafé De Kleine Prins, voor de lunch of kop koffie met ovenverse taart of koek
  • Winkels en supermarkt op loopafstand
  • Gratis, bewaakte fietsenstalling voor de deur
  • Bushalte op 2 minuten loopafstand
  • Mogelijkheid tot parkeren onder de Bibliotheek (in parkeergarage Koningsplein)

Neem je je eigen laptop, tablet of smartphone mee?
Maak dan gratis gebruik van onze wifi.

Werkplekken met computer
In computerruimte 't Web (op de eerste verdieping) vind je computers met een internetverbinding. Iets opzoeken in de online catalogus of surfen naar één van onze geselecteerde websites is altijd gratis voor onze leden en niet-leden. Wil je gebruik maken van andere applicaties of websites? Voor leden is dit elke dag één uur gratis door in te loggen met de gebruikersnaam en wachtwoord. Ben je geen lid? Dan zijn er twee opties:

1. Je betaalt per half uur via een tegoedkaart (te koop bij het Paystation)
  2. Je schaft een computerpas aan en betaalt per jaar € 5,00. Met deze pas kun je, net als onze leden, elke dag een uur gratis gebruik maken van onze computers.

Na het gratis, eerste uur betaal je €1,50 per half uur.

Even iets printen of kopiëren?
Een document inscannen, je paspoort kopiëren of een verslag printen, ook dat kan in de Bibliotheek! Zwart-wit kost € 0,10 per print en kleur kost € 0,50 per print. Kom je er niet uit vraag dan gerust één van onze medewerkers om je verder te helpen.

Stiltewerkplek: stiltecabine
Rustige werkplekken zijn er volop bij de Bibliotheek. De meest rustige, stille werkplek is de stiltecabine. In deze afgesloten eenpersoons werkplek kun je in absolute rust werken met je eigen laptop. Het gebruik van een stiltecabine is gratis. Reserveer een stiltecabine.

Grootste collectie van Midden-Brabant
Zoek je informatie of even afleiding, duik dan eens in onze eindeloze collectie. Wist je dat de Bibliotheek Tilburg Centrum de grootste collectie heeft van alle vestigingen in Midden-Brabant? Goed om te weten: deze vestiging heeft een extra grote hbo-plus-collectie over ‘Opvoeding & Onderwijs’ en ‘Management & marketing’.

Digilab
Nieuwsgierig naar nieuwe technologieën? Van hacker tot digibeet, iedereen is welkom in ons Digilab op de eerste verdieping. Kom je eigen 3D-ontwerp printen, een eigen game maken of foto's en video’s bewerken. Bekijk de openingstijden van het Digilab.

vestiging Tilburg

Lang doorwerken

Vragen over werkplekken in de Bibliotheek Tilburg Centrum?

ruimteverhuur

Vergaderen in de Bibliotheek?
Wil je klanten ontvangen, een workshop verzorgen of een presentatie geven?

Ontdek ook onze andere vestigingen