Stiltecabines in de Bibliotheek Tilburg Centrum

Stiltecabine: de ultieme concentratiewerkplek
Raak je snel afgeleid van je werk door geluiden om je heen? De stiltecabine is een afgesloten eenpersoons werkplek. Hier kun je je volledig concenteren op je werk. Er zijn zeven stiltecabines beschikbaar in de Bibliotheek Tilburg Centrum. Elke stiltecabine heeft een raam (met lamellen) en is voorzien van twee stroompunten en een handig bureaulampje. Je kunt gebruikmaken van de (gratis) wifi.

Reserveer gratis een stiltecabine
De stiltecabines worden veelvuldig gebruikt. Wil je gebruikmaken van een stiltecabine? Ons advies is om minimaal één dag van tevoren te reserveren vanwege de grote vraag. Dit kan telefonisch of door een medewerker in de Bibliotheek aan te spreken. Voor een reservering hebben we nodig:

  • jouw naam 
  • jouw telefoonnummer
  • begin- en eindtijd van je reservering (maximaal één volle dag)
  Gebruik van de stiltecabine
Bij aankomst meld je je bij de infobalie op de begane grond. Je ontvangt dan een sleutel van de gereserveerde stiltecabine. Kom op tijd: de reservering vervalt een half uur na de besproken tijd.

Wil je pauzeren buiten de cabine? Lever de sleutel in bij de infobalie (of bij een surveillant) en vermeld daarbij dat je nog terugkomt, zodat de ruimte voor jou gereseveerd blijft. 

Bij het verlaten van de stiltecabine dien je deze zelf af sluiten en de sleutel in te leveren bij de infobalie.    Regels voor gebruik van de stiltecabine:
  • het is niet mogelijk om met meerdere personen gebruik te maken van één stiltecabine
  • eten en drinken in de cabine mag, het nuttigen van warm voedsel is echter niet toegestaan 
  • laat de cabine netjes achter, zoals je deze aantrof
  • bij verlies van de sleutel zijn wij genoodzaakt €20,- in rekening te brengen
vestiging tilburg

Wil je een stiltecabine reserveren?