Cursussen

Cursussen in de Bibliotheek Midden-Brabant

Van Schrijven tot Chinees, en van Filosofie tot Excel voor beginners: ieder jaar kun je in een aantal van onze bibliotheken samen met anderen allerlei soorten cursussen volgen. 

  • Creatieve cursussen
  • Cursussen in digitale vaardigheden
  • Lifestyle-cursussen
  • Taalcursussen

Bekijk de cursussen in de bieb

Gratis, online cursussen voor iedereen

Wil jij aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Als lid van de Bibliotheek kun je ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op een moment dat het jou uitkomt.  

Kies uit de online cursussen

Nog geen bibliotheeklid? Ook voor niet-leden hebben we een beperkt aanbod. Lees meer over deze online trainingen – of word lid en profiteer van het ruimere aanbod van 160 gratis cursussen.

Beter in Nederlands, handiger met computers

Wil je handiger worden met de computer? Of beter worden in de Nederlandse taal? De Bibliotheek helpt je graag hierbij met verschillende cursussen. Gratis en op verschillende niveaus.

Kijk hier voor info over de cursussen

Als je naar beneden scrollt, zie je de 25 gratis online cursussen van Seniorweb.

Gratis online cursussen van SeniorWeb

Wil je beter leren omgaan met de computer, tablet of smartphone? Bijvoorbeeld om e-mails te versturen, foto's te bewerken of WhatsApp te gebruiken en nog veel meer. Dat kan in de Bibliotheek. Maar ook thuis. SeniorWeb biedt 25 gratis online cursussen voor iedereen. Ga naar de Bibliotheek in de buurt. Maak samen een account aan en ga aan de slag. Dat is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Bekijk de cursussen van SeniorWeb