Belastingdienst

  • 1. Voor de aangifte mag je onze computers gratis gebruiken.

    En de documenten mag je gratis printen.

  • 2. Laat je gratis helpen bij de aangifte.

    Door de medewerkers van EZ Boekhouding, tijdens één van de spreekuren.

  • 3. Om handiger te worden met computers, kun je bij ons een cursus volgen.

    Bekijk de cursussen die we in de aanbieding hebben.

1. EZ Boekhouding

Vragen over de jaarlijkse belastingaangifte? Tijdens vaste spreekuren staan medewerkers van EZ Boekhouding paraat met hulp, antwoorden en adviezen.

2. De Smeetskring

Belastingaangifte doen? Een toeslag of betalingsregeling aanvragen? Een bezwaarschrift indienen? De vrijwilligers van De Smeetskring staan je bij met raad en daad.

Maak een afspraak via telefoonnummer 013 4677 797, of stuur een e-mail.

3. Thuisadministratie

Is het huishoudboekje een rommeltje? Als er in de directe omgeving niemand is die de administratie kan ordenen, schieten de vrijwilligers van Thuisadministratie Tilburg & Oisterwijk te hulp. Ook als je moeite hebt met formulieren invullen.

De Belastingtelefoon

schild met de leeuwen van de belastingdienst

Kun je niet terecht bij de genoemde instanties? Neem dan contact op met de Belastingtelefoon, via het gratis nummer: 0800 0543.

Houd tijdens het bellen je burgerservicenummer bij de hand. Anders kan de telefonist je geen persoonlijke informatie geven.
 

Video: 'Hulp bij de belastingaangifte'

Bijna iedere Bibliotheek in Nederland helpt mensen bij het invullen van de belastingaangifte. De hulp bestaat met name uit spreekuren en lezingen.

Wie het lastig vindt om andere digitale formulieren van de overheid in te vullen, kan er ook terecht. Een lidmaatschap van de Bibliotheek is niet nodig.

Zoek een Bibliotheek bij jou in de buurt