Bestel vanuit je luie stoel

De dvd-collectie van de Bibliotheek Midden-Brabant telt 600 titels en wordt steeds vernieuwd. Niet alle dvd’s staan in de bibliotheken. Via de online catalogus is de complete collectie, met duizenden titels, te raadplegen. Hierdoor kun je thuis op je gemak je titels reserveren en naar jouw bibliotheek laten komen. Wij zetten de dvd dan alvast voor je klaar.

Beeld & Geluid-pas

Leen uitsluitend dvd's en games. Met de Beeld & Geluid-pas kun je een jaar lang onbeperkt films en games lenen voor €54,00.

De Beeld & Geluid-pas kan ook in combinatie met een Klein of Standaard abonnement worden aangeschaft, je betaalt dan slechts €36,00 voor een jaar lang films lenen.

Nieuwe films en series

Als de collectioneurs van de bibliotheek niet speuren naar goede boeken, kijken ze graag en kritisch naar nieuwe films en series. Onder de knop vind je, tussen de leestips, hun kijktips.  

Niet gevonden wat je zoekt?

Dvd-wisselcollecties

Omdat we begrijpen dat je na een tijdje alle dvd's al gezien hebt, bieden we dvd-wisselcollecties aan. Elke collectie bestaat uit een aantrekkelijk aanbod met speciaal geselecteerde actuele films en series voor zowel jeugd als volwassenen. Elke drie maanden wisselt de collectie. Hierdoor zie je elke drie maanden nieuwe titels in de bibliotheek.

Thema's
Elke wisselcollectie heeft een speciaal thema; van ‘Boekverfilmingen’ tot ‘Presidenten’ en van ‘Film & de stad’ tot ‘Roadmovies’. Op deze manier biedt de bibliotheek een diversiteit aan films en onderwerpen om je keer op keer te blijven verrassen. Op de thematafel tref je naast de films ook andere materialen aan, die passen bij het thema. Zo kun je op allerlei manieren meer te weten komen over actuele thema's.