Start nieuwe cursussen in september

Begin maart moesten we vanwege de coronamaatregelen onze voorjaarscursussen plotsklaps stilleggen. Een aantal cursussen werd online voortgezet, voor andere cursussen zijn inmiddels inhaallessen gepland. 

Begin september 2020 hopen we weer te starten met onze najaarscursussen 
Op deze pagina vind je een overzicht van het aanbod. Dit vullen we maandelijks aan. Gezien de richtlijnen gaan we werken met kleinere cursusgroepen, en voor een aantal cursussen mogelijk ook met een combinatie van lessen online en op locatie.

Volg nu een online training, gratis

Als bibliotheeklid kun je nu tijdelijk gratis online trainingen volgen bij online opleider Skillstown.

Je kunt kiezen uit 28 online trainingen, zoals Frans in twee weken, Digitale fotografie, Haal meer uit je iPad en Effectief thuiswerken. 

Programmeren & gamedesign: online workshops voor kinderen

Nu het aantal activiteiten in de Bibliotheken vanwege de coronamaatregelen nog beperkt is, hebben we ervoor gezorgd dat kinderen en jongeren ook online aan de slag kunnen met programmeren en game design.

Creatieve cursussen

Over onze cursussen

De Bibliotheek Midden-Brabant biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen aan. Ze zijn onderverdeeld in de rubrieken die je vindt op deze pagina.

Voor leden van de Bibliotheek geldt een korting van 5% op de taalcursussen en die in digitale vaardigheden. De korting is voorafgaand aan de betaling al verwerkt in het bedrag dat je betaalt aan lesgeld.

Cursist aan het woord

Suzanne volgde de cursus Fotografie: “Ik kan nu spelen en experimenteren met de camera, heb mogelijkheden ontdekt die ik nog niet kende.”