Start nieuwe cursussen in de Bibliotheek

Van Schrijven tot Chinees, en van Filosofie tot Excel voor beginners: ieder jaar kun je in een aantal van onze bibliotheken samen met anderen allerlei soorten cursussen volgen. Hieronder vind je ons veelzijdige aanbod.

Neem ook zaterdag 3 september eens een kijkje tijdens onze cursusmarkt, maak kennis met de trainers en volg een workshop!

Taalcursussen

"Evi is een geweldig goede docente... Zij weet de lesstof ook nog eens op zeer plezierige wijze over te brengen en een gezellige sfeer in de lessen te creëren."

Deelnemer cursus Grieks

Over onze cursussen

De Bibliotheek Midden-Brabant biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen aan. Ze zijn onderverdeeld in de rubrieken die je vindt op deze pagina.

Voor leden van de Bibliotheek geldt een korting van 5% op de taalcursussen en die in digitale vaardigheden. De korting is voorafgaand aan de betaling al verwerkt in het bedrag dat je betaalt aan lesgeld.

Cursusmarkt zaterdag 3 september

Kom ook naar de cursusmarkt op zaterdag 3 september en maak kennis met verschillende cursussen en de trainers. Volg een van de workshops en schrijf je meteen die dag in voor een van de nieuwe cursussen. 

Cursist aan het woord

Suzanne volgde de cursus Fotografie: “Ik kan nu spelen en experimenteren met de camera, heb mogelijkheden ontdekt die ik nog niet kende.”

Programmeren & gamedesign: (online) workshops voor kinderen

We hebben voor kinderen en jongeren zowel online als fysiek verschillende activiteiten waarmee ze aan de slag kunnen met programmeren en game design.