Start nieuwe cursussen

Eind januari 2021 hopen we weer van start te gaan met nieuwe cursussen.

Gezien de richtlijnen gaan we werken met kleinere cursusgroepen, en voor een aantal cursussen mogelijk ook met een combinatie van lessen online en op locatie. Het aantal plaatsen is beperkter dan anders, dus bekijk nu het aanbod en schrijf je snel in!

Heb je interesse in een cursus die al vol zit? Laat het ons weten! We zetten je dan op een wachtlijst en laten het je weten wanneer er weer een nieuwe cursus start.

Volg nu een online training, gratis

Start nu met één van de 28 gratis online trainingen van opleider Skillstown. Zoals Frans in twee weken, Digitale fotografie, Haal meer uit je iPad en Effectief thuiswerken. 

Half januari breiden we ons online cursusaanbod uit: als Bibliotheeklid krijg je dan gratis toegang tot 160 nieuwe online cursussen. Nieuwsgierig of daar iets voor jou bij zit? Bekijk dan hier alvast de lijst met cursustitels.

Creatieve cursussen

* V= cursus start voorjaar 2021, N= cursus start najaar 2021

Programmeren & gamedesign: online workshops voor kinderen

Nu het aantal activiteiten in de Bibliotheken vanwege de coronamaatregelen nog beperkt is, hebben we ervoor gezorgd dat kinderen en jongeren ook online aan de slag kunnen met programmeren en game design.

Culturele cursussen

* V= cursus start voorjaar 2021, N= cursus start najaar 2021

Lifestyle-cursussen

* V= cursus start voorjaar 2021

Over onze cursussen

De Bibliotheek Midden-Brabant biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen aan. Ze zijn onderverdeeld in de rubrieken die je vindt op deze pagina.

Voor leden van de Bibliotheek geldt een korting van 5% op de taalcursussen en die in digitale vaardigheden. De korting is voorafgaand aan de betaling al verwerkt in het bedrag dat je betaalt aan lesgeld.

Cursist aan het woord

Suzanne volgde de cursus Fotografie: “Ik kan nu spelen en experimenteren met de camera, heb mogelijkheden ontdekt die ik nog niet kende.”

Taalcursussen

* V= cursus start voorjaar 2021, N= cursus start najaar 2021