Taalcursussen

"Evi is een geweldig goede docente. Ze weet de lesstof ook nog eens op zeer plezierige wijze over te brengen en een gezellige sfeer in de lessen te creëren" – deelnemer cursus Grieks

Culturele cursussen

"Het was een fantastische cursus en heb nu al zin in het vervolg. Elke les krijg je een onderwerp van een andere docent. Ze zijn allemaal fantastische mensen” – deelnemer cursus Improviseren kun je leren

Over onze cursussen

De Bibliotheek Midden-Brabant biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen aan. Ze zijn onderverdeeld in de rubrieken die je vindt op deze pagina.

Voor leden van de Bibliotheek geldt een korting van 5% op de taalcursussen en die in digitale vaardigheden. De korting is voorafgaand aan de betaling al verwerkt in het bedrag dat je betaalt aan lesgeld.

Praktische informatie en contact

Cursusdata

Lijst met cursuslocaties

Algemene voorwaarden

Lees over korting voor mensen die minder te besteden hebben

Cursist aan het woord

“Ik kan nu spelen en experimenteren met de camera, heb mogelijkheden ontdekt die ik nog niet kende” – Suzanne, volgde de cursus Fotografie.

Programmeren & gamedesign: (online) workshops voor kinderen

We hebben voor kinderen en jongeren zowel online als fysiek verschillende activiteiten waarmee ze aan de slag kunnen met programmeren en game design.

Welke kinderworkshops zijn er?