Start nieuwe cursussen in de Bibliotheek

Van Kalligrafie tot Chinees, en van Filosofie tot Excel voor beginners: ieder jaar kun je in een aantal van onze bibliotheken samen met anderen allerlei soorten cursussen volgen. Hieronder vind je ons veelzijdige aanbod.

Wil je eerst wat meer te weten komen over een cursus?
Kom dan een kijkje nemen en praten met de verschillende leraren tijdens de cursusmarkt op 4 september. Je kunt ook deelnemen aan lezingen en diverse workshops. Neem eens een kijken bij het programma van deze dag!

Over onze cursussen

De Bibliotheek Midden-Brabant biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen aan. Ze zijn onderverdeeld in de rubrieken die je vindt op deze pagina.

Voor leden van de Bibliotheek geldt een korting van 5% op de taalcursussen en die in digitale vaardigheden. De korting is voorafgaand aan de betaling al verwerkt in het bedrag dat je betaalt aan lesgeld.

Cursist aan het woord

Suzanne volgde de cursus Fotografie: “Ik kan nu spelen en experimenteren met de camera, heb mogelijkheden ontdekt die ik nog niet kende.”

Programmeren & gamedesign: (online) workshops voor kinderen

We hebben voor kinderen en jongeren zowel online als fysiek verschillende activiteiten waarmee ze aan de slag kunnen met programmeren en game design.