Start nieuwe cursussen in januari

Begin januri 2021 starten we weer met onze nieuwe cursussen 

Gezien de richtlijnen gaan we werken met kleinere cursusgroepen, en voor een aantal cursussen mogelijk ook met een combinatie van lessen online en op locatie. Het aantal plaatsen is beperkter dan anders, dus bekijk nu het aanbod en schrijf je snel in!

Volg nu een online training, gratis

Als bibliotheeklid kun je nu tijdelijk gratis online trainingen volgen bij online opleider Skillstown.

Je kunt kiezen uit 28 online trainingen, zoals Frans in twee weken, Digitale fotografie, Haal meer uit je iPad en Effectief thuiswerken. 

Programmeren & gamedesign: online workshops voor kinderen

Nu het aantal activiteiten in de Bibliotheken vanwege de coronamaatregelen nog beperkt is, hebben we ervoor gezorgd dat kinderen en jongeren ook online aan de slag kunnen met programmeren en game design.

Lifestyle-cursussen

Over onze cursussen

De Bibliotheek Midden-Brabant biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen aan. Ze zijn onderverdeeld in de rubrieken die je vindt op deze pagina.

Voor leden van de Bibliotheek geldt een korting van 5% op de taalcursussen en die in digitale vaardigheden. De korting is voorafgaand aan de betaling al verwerkt in het bedrag dat je betaalt aan lesgeld.

Cursist aan het woord

Suzanne volgde de cursus Fotografie: “Ik kan nu spelen en experimenteren met de camera, heb mogelijkheden ontdekt die ik nog niet kende.”

Creatieve cursussen