Belasting­dienst

In maart en april kun je hulp krijgen bij het invullen van je belastingaangifte.

LET OP! Vanaf 2023 is de hulp die je van onze experts gewend bent veranderd

 1. De belastingexperts helpen jou graag in groepjes van 6 personen. Je vult zelf je aangifte in, de expert geeft tips en begeleidt. Je kunt vragen stellen.
 2. Tijdens een online of fysieke informatiebijeenkomst hoor je waar je op moet letten en hoe je de aangifte invult. Vervolgens kun je dit zelf thuis doen.
 • 1. Voor de aangifte mag je onze computers gratis gebruiken.

  En de documenten mag je gratis printen.

 • 2. Laat je gratis helpen bij de aangifte.

  Laat je gratis helpen bij de aangifte. In maart en april bieden experts Nihal Vogels en Djoline van der Heijden invulhulp en informatiebijeenkomsten aan.

 • 3. Om handiger te worden met computers, kun je bij ons een cursus volgen.

  Klik hier om te zien welke cursus bij je past.

De Bibliotheek biedt belastinghulp aan

Bijna iedere bibliotheek in Nederland regelt hulp bij het doen van jouw aangifte. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis.

1. Djoline van der Heijden

Vragen over de jaarlijkse belastingaangifte? Hulp nodig tijdens het invullen? In de belastingworkshops in kleine groepjes helpt expert Djoline van der Heijden jou met adviezen en antwoorden.

www.djfadvies.nl

2. Nihal Vogels

Vragen over de jaarlijkse belastingaangifte? Hulp nodig tijdens het invullen? In de belastingworkshops in kleine groepjes en informatiebijeenkomst helpt expert Nihal Vogels jou met adviezen en antwoorden.

www.taartbynihal.nl

Grote Belastinginvuldag

De Smeetskring Tilburg organiseert op 5 maart een grote belastinginvuldag: LAD. Op deze dag vullen medewerkers van de Smeetskring jouw aangifte in en geven advies. Uiteraard kun je voor deze dag een afspraak maken via afspraak@smeetskring.nl.

Maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar: 013 - 46 77 797

www.smeetskring.nl

Formulierenbrigade

Tijdens het donderdagochtendplein in maart en april, in de Bibliotheek Goirle, helpen experts van de Formulierenbrigade je graag met je particuliere aangifte!

Lees meer en meld je aan

De Belastingtelefoon

Kun je niet terecht bij de genoemde instanties? Neem dan contact op met de Belastingtelefoon, via het gratis nummer: 0800 0543. Houd tijdens het bellen je burgerservicenummer bij de hand. Anders kan de telefonist je geen persoonlijke informatie geven.

Of raadpleeg het online kennisnetwerk

Zoek een Bibliotheek bij jou in de buurt