Belasting­dienst

In maart en april kun je hulp krijgen bij het invullen van je belastingaangifte.

 • 1. Voor de aangifte mag je onze computers gratis gebruiken.

  En de documenten mag je gratis printen.

 • 2. Laat je gratis helpen bij de aangifte.

  Laat je gratis helpen bij de aangifte.
  In maart en april bieden experts Nihal Vogels en Djoline van der Heijden workshops aan.

 • 3. Om handiger te worden met computers, kun je bij ons een cursus volgen.

  Klik hier om te zien welke cursus bij je past.


Agenda Belastinghulp workshops

Belastinghulp in kleine groepjes

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Experts Djoline van der Heijden en Nihal Vogels helpen je graag. Voor gratis hulp en antwoord op jouw vragen kun je je inschrijven voor een workshop in kleine groepjes in de Bibliotheek. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en hulp is gratis.

Aanmelden
Om zeker te zijn van hulp tijdens de workshop is het noodzakelijk om je in te schrijven:
- meld je aan voor een workshop via de agenda op deze pagina
- meld je aan bij een bibliotheekmedewerker in de dichtstbijzijnde Bibliotheek

Let op: neem (bij voorkeur) je eigen laptop mee of laat ons weten als je er eentje van de Bibliotheek wilt gebruiken. Ook deze informatie heb je nodig als je deelneemt aan de workshop.

De Bibliotheek biedt belastinghulp aan

Bijna iedere bibliotheek in Nederland regelt hulp bij het doen van jouw aangifte. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis.

1. Djoline van der Heijden

Vragen over de jaarlijkse belastingaangifte? Hulp nodig tijdens het invullen? In de belastingworkshops in kleine groepjes helpt expert Djoline van der Heijden jou met adviezen en antwoorden.

www.djfadvies.nl

2. Nihal Vogels

Vragen over de jaarlijkse belastingaangifte? Hulp nodig tijdens het invullen? In de belastingworkshops in kleine groepjes en informatiebijeenkomst helpt expert Nihal Vogels jou met adviezen en antwoorden.

www.taartbynihal.nl

Formulierenbrigade & KBO Loon op Zand & Kaatsheuvel

Inwoners van Loon op Zand en Kaats-heuvel zijn welkom op woensdagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur bij de KDC, Schotsestraat 4c, 5171 DT Kaatsheuvel. Liever een afspraak inplannen? Dat kan ook via het contactformulier op de website.

Ook kunnen mensen terecht voor gratis belastinghulp bij de vrijwilligers van de KBO Loon op Zand, zie Belastinghulp.pdf. Hiervoor geldt een leeftijdsgrens (AOW gerechtigd) en een inkomensgrens.

Formulierenbrigade Goirle bij Donderdagochtendplein

In maart en april helpen experts van de Formulierenbrigade je graag met je particuliere aangifte! Ze zitten elke donderdagochtend voor je klaar tijdens het Donderdagochtendplein in de Bibliotheek Goirle.

De hulp is bedoeld voor inwoners van Goirle en Riel met de volgende inkomensgrens; voor alleenstaanden € 2210,34 bruto en voor gehuwden €3103,95.

Op afspraak om lange wachttijden te vermijden. Afspraken kunnen gemaakt worden vanaf 1 februari via 06-38369551 of formbrig.goirle@gmail.com

De Belastingtelefoon

Kun je niet terecht bij de genoemde instanties? Neem dan contact op met de Belastingtelefoon, via het gratis nummer: 0800 0543. Houd tijdens het bellen je burgerservicenummer bij de hand. Anders kan de telefonist je geen persoonlijke informatie geven.

Of raadpleeg het online kennisnetwerk

Zoek een Bibliotheek bij jou in de buurt