De Bibliotheek Moergestel

5066AR Moergestel

Telefoonnummer:

Werkplekken

De Bibliotheek Moergestel heeft een aantal werkplekken. Een greep uit de voordelen:

1. Gratis wifi
  2. Gratis parkeren
  3. Winkels en supermarkt op loopafstand
  4. Koffie, thee en maaltijden bij de Den Boogaard, de buren

Toegankelijkheid

De Bibliotheek is toegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel via de ingang van de Boogaard aan het St. Jansplein in Moergestel. Er is een invalidentoilet en de Bibliotheek is gelijkvloers.

Tijdens service-uren is er medewerker om te helpen met boeken pakken. Je kunt boeken ook van tevoren reserveren. Dan zetten we ze voor je klaar in de reserveringskast, op reikhoogte.

Activiteiten in de Bibliotheek Moergestel & online

Bekijk de volledige agenda van de Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel

Afwijkende openingstijden

• Vrijdag 15 april, Goede vrijdag: tot 19.00 uur geopend
  • Zondag 17 en maandag 18 april, 1ste en 2de Paasdag: gesloten
  • Woensdag 27 april, Koningsdag: gesloten
  • Woensdag 4 mei, Dodenherdenking: tot 19.00 uur geopend
  • Donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag: gesloten
  • Zondag 5 en maandag 6 juni, 1ste en 2de Pinksterdag: gesloten
  • Maandag 5 december, Pakjesavond: tot 17.00 uur geopend
  • Zaterdag 24 december: tot 17.00 uur geopend
  • Zondag 25 en maandag 26 december, 1ste en 2de Kerstdag: gesloten
  • Zondag 1 januari, Nieuwjaarsdag: gesloten

Service-uren en zelfservice-uren

De Bibliotheek werkt met ‘service-uren’ en ‘zelfservice-uren’.
Tijdens service-uren zijn er medewerkers aanwezig, bij wie je terechtkunt voor informatie en advies. Tijdens de zelfservice-uren is er geen medewerker aanwezig en kun je zelf materialen zoeken, lenen en terugbrengen.

Wil je boeken inleveren buiten openingstijden? Dat kan via onze ‘boekenbrievenbus’. Bezoek je ons het liefst als het niet te druk is? Kijk dan hier op welke tijden het normaal gesproken wat rustiger is.

Open Service-uren
Maandag van 9.00 tot 21.00 uur van 10.00 tot 12.00 uur
Dinsdag van 9.00 tot 21.00 uur geen
Woensdag van 9.00 tot 21.00 uur van 10.00 tot 12.00 uur
Donderdag van 9.00 tot 21.00 uur geen
Vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur van 10.00 tot 12.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Bieb Moergestel is een plek voor iedereen

De Bibliotheek wil de wereld van mensen groter maken. Alle Midden-Brabanders verdienen namelijk de kans hun talenten te ontplooien en moeten optimaal kunnen deelnemen aan de maatschappij. Kennis en verhalen zijn daarbij essentieel. De Bibliotheek is hierin volop in beweging.

Bezoek je ons het liefst als het niet te druk is? Kijk dan hier op welke dagen/tijden het normaal gesproken wat rustiger is.

Online zaken regelen: wij helpen je verder

Heb je moeite met het online aanvragen van een DigiD? Het printen van je coronabewijs? Of het maken van een afspraak voor de boosterprik? Kom dan op bezoek bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek. Tijdens service-uren helpt een bibliotheekmedewerker je gratis verder. Deze openingstijden vind je onderaan deze pagina.