De Bibliotheek 't Sant

Vakantieboeken uitkiezen, studeren, de krant lezen of een kop koffie drinken:
onze Bibliotheekdeuren staan weer open voor jou!

De openingstijden van de Bibliotheek 't Sant zijn deze zomer nog beperkt:

• maandag t/m vrijdag: 14.00 tot 17.30 uur
  • zaterdag en zondag: gesloten

Deze zomer is er van alles te doen in de bieb.
Zien we je snel in de Bibliotheek 't Sant of bij één van onze online activiteiten?

Agenda van de Bibliotheek 't Sant en omgeving

• Rouwcaf√© Online

Soms wil je met iemand praten over wat er in je omgaat maar je voelt je alsof je anderen ermee lastig valt. Mensen hebben hun mening klaar, waardoor jij je niet vrij voelt om je helemaal te uiten zoals...

Van 19:30 tot 21:30

ma 06 jul

• Taalhuisspreekuur 't Sant

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

Van 09:00 tot 12:00

de Bibliotheek 't Sant

wo 08 jul

• Taalhuisspreekuur 't Sant

Van 09:00 tot 12:00

de Bibliotheek 't Sant

wo 15 jul

Bekijk de hele agenda van de Bibliotheek 't Sant en omgeving

Adres:
Beneluxlaan 74
5042WS Tilburg

Telefoonnummer:

Werkplekken

In de Bibliotheek 't Sant kun je sinds maandag 15 juni beperkt gebruikmaken van de 4 publiekscomputers en 2 werk-/studeerplekken (eigen laptop). Deze plekken moeten gereserveerd worden.

De werk/- studeerplekken graag vooraf reserveren via e-mail naar Sant@bibliotheekmb.nl of bellen 013-4683308 op maandag t/m vrijdag tussen 14:00-17.30 uur.