Overzicht van e-books-spreekuren

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Udenhout

Heb je vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heb je problemen met je mobiele toestel en kom je er zelf niet uit? Kom naar het Digi-spreekuur!

di 19 okt

wo 20 okt

• Digi-spreekuur Berkel-Enshot Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

wo 03 nov

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek LocHal

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

za 06 nov

di 16 nov