Overzicht van e-books-spreekuren

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Heb je vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heb je problemen met je mobiele toestel en kom je er zelf niet uit? Kom naar het Digi-spreekuur!

wo 02 feb

di 15 feb

• Digi-spreekuur Wagnerplein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Wagnerplein

wo 16 feb

wo 02 mrt

• Spreekuur e-books LocHal Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek LocHal

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het spreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

di 08 mrt

di 15 mrt