Overzicht van e-books-spreekuren

• Inloopspreekuur e-books Heyhoef Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloop Digi-spreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

do 21 nov

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Ben je in het bezit van een tablet of e-reader en heb je advies nodig over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

ma 02 dec

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Goirle

ma 02 dec

• Inloopspreekuur e-books downloaden Bekijk details