Ruimteverhuur

Ben je op zoek naar ruimte voor een vergadering of training? Voor (digitale) dienstverlening aan haar klanten beschikt de Bibliotheek Midden-Brabant over een aantal goed uitgeruste (computer)ruimtes. Je kunt ze uitstekend gebruiken voor vergaderingen, presentaties, lezingen of cursussen. Je kunt terecht met groepen van 2 tot 120 personen.

Ruimten en faciliteiten

Alle zalen beschikken over voldoende tafels en stoelen. Daarnaast kan in overleg gebruik worden gemaakt van een overheadprojector, beamer, beeldscherm, geluidsinstallatie, katheder, flip-over en whiteboard.

De computerruimtes genaamd 't Web beschikken over 12 pc’s met een internetverbinding. Standaard zijn onder andere de programma’s van MS-Office op het netwerk geïnstalleerd (met Word, Excel en Powerpoint). In veel gevallen kun je je eigen software gebruiken.

Toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Voor koffie, thee en een lunch kan in overleg worden gezorgd.

Cursusruimte – de Bibliotheek Heyhoef

  • Geschikt voor maximaal 20 personen.
  • Bestemming: cursussen, vergaderingen, presentaties.

Cursusruimte – Waalwijk

  • Geschikt voor maximaal 28 personen.
  • Bestemming: cursussen, vergaderingen, presentaties.

Informatie over te huren ruimtes in de Bibliotheek Lochal volgt.

Wat zijn de kosten?

Ontvangstruimte en cursusruimte. Je betaalt € 120,00 per dagdeel, exclusief btw. (€ 145,20 inclusief btw.) Voor gebruik van de ruimte na sluitingstijd geldt een toeslag van € 75,00 exclusief btw. (€ 90,75 inclusief btw.)*

Vraag in de vestiging naar de mogelijkheden voor ruimteverhuur of neem voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven contact op via ruimteverhuur@bibliotheekmb.nl.

* De Bibliotheek Midden-Brabant hanteert twee prijstypes. Het welzijnstarief (50% van de normale tariefstelling) voor niet-commerciële instellingen en stichtingen uit het werkgebied. Voor andere instellingen en bedrijven gelden bovenvermelde tarieven. Voor 'kortdurende verhuur' – korter dan een maand –  wordt altijd btw in rekening gebracht.