Praktische informatie & contact

Het Cursushuis is sinds medio 2015 een onderdeel van de Bibliotheek Midden-Brabant. Tot deze tijd opereerde zij als zelfstandige stichting onder de naam Cursushuis Midden-Brabant. Daarvoor werden de cursusactiviteiten uitgevoerd door de Volksuniversiteit van Tilburg, Terra Nova.

Alle cursussen, workshops en andere vormen van leren vormen een vast onderdeel van het brede aanbod aan diensten en producten van de Bibliotheek Midden-Brabant!

De Bibliotheek wil daarmee, als onafhankelijke en laagdrempelige organisaties, een bijdrage leveren aan de talentontwikkeling en 'een leven lang leren' van individuele burgers. De activiteiten vinden bij voorkeur plaats op een van onze vestigingen.

Het team Cursushuis van de Bibliotheek Midden-Brabant wordt gevormd door Katrijn de Kort, Otto Janssen en Moniek Wegman.

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via:

  • Telefoon: 013 46 48 556 (bereikbaar op dinsdag en woensdag van 9.00 tot 17.00 uur op donderdag van 12.00 tot 17.00 uur).
  • E-mail: cursushuis@bibliotheekmb.nl
  • Post: Team Cursushuis, de Bibliotheek Midden-Brabant, Postbus 3195, 5003 DD Tilburg

Voor hulp bij het inschrijven en meer algemene informatie kunt u tijdens service-uren natuurlijk ook altijd terecht bij de balies van een van onze 16 vestigingen.