Klik & Tik

Online informatie opzoeken, een bestelling in een webshop plaatsen of internetbankieren. Voor iedereen die er moeite mee heeft, is er Klik & Tik. 

Klik & Tik-trainingen

In zes bijeenkomsten leer je typen en e-mailen. Ook leer je alles over online zoeken en over social media, zoals Facebook. Je oefent in een speciaal programma en niet met je eigen persoonlijke (inlog)gegevens. Er kan dus niets misgaan. De Klik & Tik-trainingen vinden regelmatig plaats in de verschillende vestigingen. 

Heb je belangstelling in het volgen van een gratis training? Klik op deze pagina in de agenda op een training en lees hoe je je kunt aanmelden. 

Wil je eerst kennismaken met de training? Dat kan! Kom naar het wekelijkse inloopspreekuur, een medewerker staat klaar om uitleg te geven over het oefenprogramma. 

Klik & Tik-inloopspreekuur

Heb je een concrete vraag? Kom dan naar een inloopspreekuur. Let op: kijk altijd even in de agenda op deze pagina voordat je een Klik & Tik-inloopspreekuur bezoekt. Dit om teleurstellingen te voorkomen; rondom feestdagen en vakanties vervalt er soms een spreekuur.

Heb je geen concrete vraag, maar wil je wel stap voor stap, in je eigen tempo, begeleid worden door vakkundige en geduldige trainers? Volg dan de Klik & Tik-training. 

Klik & Tik-agenda