Beter Nederlands leren

Taalhuis

Wil je beter leren lezen, schrijven, rekenen of omgaan met de computer? De Taalhuizen in de Bibliotheek zijn weer geopend.

Bezoek een van de Taalhuisspreekuren

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle Taalhuizen en openingstijden.

Contact en inloop Taalhuizen Midden-Brabant

Het Taalhuis

foto: man krijgt hulp bij het lezen van de bijsluiter

Wil je de post beter begrijpen? De bijsluiter van je medicijnen lezen? Jouw kinderen of kleinkinderen beter kunnen voorlezen? Het Taalhuis Midden-Brabant is er voor iedereen die hulp kan gebruiken bij taal.

Taalcafé bij de bieb

Farah: “In Libanon studeerde ik biologie. Nu is mijn grote wens om in Nederland maatschappelijk werk te studeren. Daarvoor moet ik eerst goed Nederlands spreken. Dat hoop ik bij het Taalcafé in Waalwijk te leren.”

Websites met oefeningen

Probeer ook eens de websites hieronder om je Nederlands te verbeteren.

Bekijk de aankomende Taalhuisspreekuren en Taalcafé's

 • Taalhuisspreekuur Oisterwijk

  Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

  Van 09:00 tot 12:00

  de Bibliotheek Oisterwijk

  di 17 mei

 • Taalcafé voor kinderen

  Bij het Taalcafé voor kinderen wordt er op een ontspannen manier, spelenderwijs, geoefend met het spreken van de Nederlandse taal. Voor kinderen wiens ouders niet, of niet goed Nederlands spreken is het...

  Van 15:30 tot 16:30

  de Bibliotheek Oisterwijk

  di 17 mei

 • Taalhuisspreekuur 't Sant

  Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

  Van 09:00 tot 11:00

  de Bibliotheek 't Sant

  wo 18 mei

Bekijk alle bijeenkomsten

Contactpersoon: Tessa Persijn

Op de website www.taalhuismb.nl zie je welk Taalhuis het dichtstbij is. Heb je vragen over hoe de Bibliotheek helpt met de Nederlandse taal? Bel of mail dan naar Tessa Persijn. Bereikbaar op: maandag, woensdag en donderdag Telefoonnummer: 013 464 8577 Je kunt ook mailen. Klik op onderstaande knop.

Stuur Tessa een e-mail