Boek je Boek

Wat is 'Boek je Boek'?

Boek je Boek is een extra service voor de bewoners en omwonenden van woonzorgcentra. Mensen die fanatiek lezen, films kijken of graag bijblijven, maar die niet in staat zijn om zelf naar de Bibliotheek te komen. En bovenal mensen die graag sociale contacten opdoen of onderhouden.

Met Boek je Boek kun je met hulp van een vrijwilliger dicht bij huis al je boeken, films, games of muziek laten bezorgen. Je bestelt via de website van de Bibliotheek en haalt je reservering op bij het afhaalpunt. Je levert de spullen er na gebruik ook weer in.

Voor wie is het?

Boek je Boek is gestart met afhaalpunten in deze woonzorgcentra:

  • 'De Stroming' in Waspik
  • 'Antoniushof' in Waalwijk
  • 'Koningvoorde' in Tilburg
  • 'Catharinenberg' in Oisterwijk
  • 'De Venloene' in Loon op Zand
  • 'De Vossenberg' in Kaatsheuvel

Dus woon je in één van de centra of er vlakbij? Dan is de nieuwe bestel- en afhaalservice handig voor jou.

Boek je Boek is tot stand gekomen met steun van het Oranje Fonds.

Hoe werkt het?

Via de catalogus op de website kun je kiezen uit de volledige collectie boeken, luisterboeken, films, muziek en games. Reserveer, al dan niet samen met een Boek je Boek-vrijwilliger, een titel uit de catalogus en laat die gratis bezorgen op het afhaalpunt van je keuze. 

Wil je gebruikmaken van Boek je Boek? Neem dan contact op met Otto Janssen van de Bibliotheek Midden-Brabant. Hij is bereikbaar via 013 547 0858 of per mail. Otto inventariseert je wensen en mogelijkheden en bekijkt hoe we Boek je Boek het beste voor je kunnen inzetten.