Agenda

Resultaat 61 - 65 (van 65)

Weergaveopties:

 • di 03 okt Start cursus Italiaans 2 voor gevorderden Bekijk details

  Van 20:30 tot 22:00 | de Bibliotheek 't Sant

  In de cursus, gegeven door Ineke Gijzen-Kleemans, wordt veel aandacht besteed aan conversatie. Het zich goed kunnen redden in alledaagse situaties d.m.v. het aanscherpen van de al aanwezige kennis, uitbreiding van de woordenschat, grammatica e.d. De cursus is bedoeld voor mensen die al een A1 niveau hebben. De grammatica wordt verder uitgelegd en de spreekvaardigheid wordt geoefend. Heb je elders Italiaans geleerd? Dan is niveaubepaling noodzakelijk. De cursus start dinsdag 3 oktober in de Bibliotheek 't Sant om 20.30 uur.

 • wo 04 okt Start cursus Italiaans 3 voor ver gevorderden Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | de Bibliotheek LocHal

  In de cursus, gegeven door Ineke Gijzen-Kleemans, wordt veel aandacht besteed aan conversatie. Het zich goed kunnen redden in alledaagse situaties d.m.v. het aanscherpen van de al aanwezige kennis, uitbreiding van de woordenschat, grammatica e.d. De cursus is bedoeld voor mensen die al een A2 niveau hebben. Op basis van een goede kennis van de Italiaanse grammatica worden (actuele) teksten gelezen/behandeld; Italiaans schrijven wordt geoefend en wordt veel aandacht besteed aan conversatie. Heb je elders Italiaans geleerd? Dan is niveaubepaling noodzakelijk. De cursus start woensdag 4 oktober in de Bibliotheek LocHal om 20.25 uur.

 • di 10 okt Start cursus Astrologie voor licht gevorderden Bekijk details

  Van 19:45 tot 21:45 | de Bibliotheek LocHal

  Astrologie is een prachtige wetenschap uit oude bron en modern inzetbaar, o.a. als een mooie eye-opener bij vragen en wensen. Praktisch toepasbaar pedagogisch, psychologisch en geneeskundig. Het vak heeft niets te maken met zoiets als Astro-tv of kijken in glazen bollen. Het is een mooie oude techniek om ons energiepatroon te leren kennen. Toos de Wildt gaat aan het werk met licht gevorderden vanaf 10 oktober om 19.45 uur in de Bibliotheek LocHal.

 • ma 29 jan Start cursus Fotografie Bekijk details

  Van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek LocHal

  Cameratechniek heeft na deze cursus van Marjolein Tap geen geheimen meer. De werking en specifieke mogelijkheden van camera en objectieven, gebruik van flitslicht, het effect van diafragma: ze komen allemaal aan bod. Je past alles direct in het praktijk toe bij de verschillende lesthema’s, zoals portret, landschap en architectuur. Met tips over standpunt, compositie, licht, kleur en structuur leg jij het juiste moment vast. De cursus start op maandag 29 januari om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal.

 • do 07 mrt Start cursus mindfulness Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek Waspik

  Elke dag doen we veel dingen op de automatische piloot. We staan op, douchen, fietsen naar het werk, doen boodschappen en ondertussen zitten we met onze gedachten ergens anders: we denken aan de komende vakantie, een aanstaand bezoek, piekeren over eerdere gebeurtenissen en maken ons druk om kleine dingen. Hoe kun je mindful door het leven gaan? Zodat je bewuster door het leven gaat! Leer het tijdens deze cursus van Marjon Ketelaars in de Bibliotheek Waspik. De cursus start donderdag 7 maart om 19.00 uur.

Paginanavigatie