Weergaveopties:

• do 06 apr Start cursus literaire basistechnieken Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Deze cursus, gegeven door Peter Joziasse, is voor iedereen die zijn of haar verhaal wil vertellen. Wij willen de schrijver in jou de kans geven die verhalen aan de hand van onderwerpen en opdrachten te kunnen weergeven zodat jouw lezer een levendig beeld krijgt van hetgeen jij wilt vertellen. De cursus start donderdag 6 april in de Bibliotheek LocHal om 19.00 uur.

• di 11 apr Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• di 11 apr Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• wo 12 apr Voorleesmiddag met Marianne in de Bibliotheek Kaatsheuvel Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Elke maand kun je in Bibliotheek Kaatsheuvel luisteren naar de mooiste, grappigste, spannendste verhalen van Marianne. Alle peuters, kleuters en natuurlijk (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit leuke voorleesmoment.

• ma 17 apr Start cursus Googlen, slimmer zoeken op internet Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek 't Sant

Op internet staat tegenwoordig echt alles. Maar kun je er de informatie die je zoekt ook vinden? En is die informatie wel betrouwbaar? In deze cursus oefen je met handige zoektips en geavanceerd zoeken, om meer uit het internet te halen en te vinden wat je zoekt. De cursus onder leiding van Karin Saris start maandag 17 april om 19.00 uur in de Bibliotheek 't Sant.

• di 18 apr Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 18 apr Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

• di 25 apr Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 25 apr Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details