Weergaveopties:

• di 02 mei Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• di 02 mei Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• di 09 mei Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 09 mei Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

• wo 10 mei Start cursus Creëer jouw leven bewust Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Wil jij weten wie jij werkelijk op zielsniveau BENT? Wil jij jouw zielstalent (jouw gave, jouw allergrootste passie) ontdekken? Wil jij weten hoe jouw levenspad er (weer) uit gaat zien? Wil jij manifestatie-technieken leren die jij persé nodig hebt om jouw doelen uit te kunnen gaan voeren en jouw dromen waar te maken? Wil jij meer in jouw grootsheid en kracht staan? Wil jij meer samenwerken met het universum? Meld je dan aan voor de cursus van Bertina Lith startend op 10 mei om 19.00 uur in de Bibliotheek LocHal.

• di 16 mei Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 16 mei Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

• di 23 mei Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 23 mei Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

• wo 24 mei Start cursus In balans met Chinese voedingsleer Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek LocHal

Lekker in je vel zitten en in balans zijn. Wie wil dat niet? Het klinkt zo simpel, maar ondanks alle beschikbare informatie over ‘gezonde voeding’ lukt het ons niet altijd. En we zien door alle dieet-hypes het bos niet meer. Wat werkt nou eigenlijk wel en niet? Om hier antwoord op te krijgen duiken we in de eeuwenoude wereld van de Chinese voedingsleer. De cursus van Nathalie Verdult start woensdag 24 mei in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

Paginanavigatie