Weergaveopties:

• ma 11 sep Start cursus The Story of Jazz Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Tijdens de cursus ‘The Story of Jazz’, van docent Koen Graat, maken deelnemers kennis met zowel het verleden als het heden van de jazz en de historische verbindingen daartussen. Van het ontstaan in New Orleans tot grensverleggende muzikanten als Thelonious Monk, Duke Ellington en Miles Davis en van jazzrock tot de nieuwe Europese jazzscene. Het wordt allemaal besproken tijdens deze vierdelige cursus startend op maandag 11 september in de StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal) om 19.30 uur.

• wo 20 sep Start cursus Solliciteren zonder beren! Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder

Zit je met klamme handen die brief te typen of – nog erger – met een black-out in dat gesprek? Meld je dan aan voor deze cursus startend op woensdag 20 september van docent Karin van Spaandonk. In deze cursus duwen we de vijf grootste solliciteerberen van de weg. Aan de hand van praktische opdrachten neem ik je mee door het hele proces: van het eerste reageren tot en met het presenteren. De bijeenkomsten hebben voor elk wat wils en zijn interactief, van elkaar leren we het meest.

Paginanavigatie