Weergaveopties:

Van 19:00 tot 22:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

De vaste Meet Up avond van de LoRa/Internet of Things community over de mogelijkheden van het inzetten van LoRa en Internet of Things toepassingen.

wo 04 mrt

• Wikicafé Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek LocHal

Op donderdag 5 maart vindt het maandelijkse Wikicafé weer plaats. Met ondersteuning van echte Wikipedianen, vrijwilligers van Wikipedia, delen de deelnemers hun kennis met elkaar en plaatsen deze op Wikipedia.

do 05 mrt

• Start cursus Communiceren met kinderen Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek LocHal

In deze cursus Communiceren met kinderen ontdekken volwassenen hoe ze beter met kinderen (4 t/m 12 jaar) kunnen communiceren. Ze leren van Selma van Noije echt naar het kind te kijken en te luisteren om zo er achter te komen wat de behoefte van het kind is. De cursus start maandag 9 maart 2020 om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal.

ma 09 mrt

wo 18 mrt

• Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

do 19 mrt

• Start cursus Basis Windows 10 Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10.

do 26 mrt

wo 01 apr

• Wikicafé Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek LocHal

Op donderdag 2 april vindt het maandelijkse Wikicafé weer plaats. Met ondersteuning van echte Wikipedianen, vrijwilligers van Wikipedia, delen de deelnemers hun kennis met elkaar en plaatsen deze op Wikipedia.

do 02 apr

• Start cursus Googlen, slimmer zoeken op internet Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek 't Sant

Op internet staat tegenwoordig echt alles. Maar kun je er de informatie die je zoekt ook vinden? En is die informatie wel betrouwbaar? In deze cursus oefen je met handige zoektips en geavanceerd zoeken, om meer uit het internet te halen en te vinden wat je zoekt.

ma 06 apr

wo 15 apr