Weergaveopties:

• Inloopspreekuur individuele dienstverlening Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | de Bibliotheek LocHal

Heb jij of ken jij iemand met een laag inkomen en wil je weten waar je recht op heeft? Heb je zorg nodig of ken je iemand die zorg nodigt heeft, maar weet je niet waar te beginnen? Kom dan naar het gratis spreekuur 'individuele dienstverlening'.

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Workshop: intro Dungeons & Dragons Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Wil jij ook Dungeons & Dragons spelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan mee aan de introductie workshops in het GameLab.

do 26 sep

• Mans Genoeg presenteert Hij voor Zij Bekijk details

Van 19:45 tot 22:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Geweld tegen vrouwen is een enorm probleem. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mannen onderdeel worden van de oplossing? Wat kun JIJ als man doen om geweld tegen vrouwen te bestrijden? En wat kun je doen als je getuige bent of een vermoeden hebt van geweld? Op donderdag 26 september staan deze vragen centraal en gaan we gezamenlijk op zoek naar antwoorden.

do 26 sep

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

vr 27 sep

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 28 sep

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

za 28 sep

• Fietscafé en fotowedstrijd: De Blije Fietser Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

FietsForum Tilburg strijkt dit najaar neer in de Bibliotheek LocHal met het Fietscafé op zondag 29 september. Met een leuke spreker én de uitslag van de fotowedstrijd met als thema is ‘De Blije (Tilburgse) Fietser’.

zo 29 sep

• Blockchain co-working day Bekijk details

Van 10:00 tot 15:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Blockchain technologie gaat mogelijk verschillende bedrijfsmodellen op zijn kop zetten en heeft de potentie in zich om de grootste technologische ontwikkeling sinds het internet te worden. Ben je zelf bezig met blockchain, of heb je ideeën voor een project met blockchain? Kom dan naar de blockchain co-working day om je ervaringen te delen, te brainstormen en samen te werken.

ma 30 sep