Weergaveopties:

• Law&Technology: Waar laten we onze ouders? Bekijk details

Van 19:15 tot 22:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

In samenwerking met 25th Anniversary TILT organiseren we een jaarprogramma over de invloed van technologie op onze samenleving. Technologie kan onze ouders helpen langer thuis te wonen. Omdat ze dat graag willen, of omdat het nodig is. Tijdens deze avond gaan we in gesprek over de nieuwe mogelijkheden om langer zelfstandig te wonen en krijgen we een mooie oplossing gepresenteerd.

di 25 jun

• Walk&Talk LocHal: De eerste indruk telt Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks hoe je een goede eerste indruk maakt. Gastspreker van vandaag is Edwin Jansen.

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• LoRa / IoT MeetUp: sensoren en data in je omgeving Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Een twee wekelijkse bijeenkomst onder leiding van Rene van der Weerd. In deze groep wordt nagedacht over en gewerkt aan LoRa toepassingen, een openbaar netwerk waarin duizenden sensoren data verzamelen over de stad. Denk aan bijen, fietsen, fijnstof, klimaat en parkeerdruk. Wil je mee denken en mee werken? Sluit dan aan bij de bijeenkomsten.

• Schrijfatelier LocHal [woensdag] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij de schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

• Openbaar college: Opvoeden in de digitale wereld Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Op 27 juni is er een openbaar college - georganiseerd door Fontys for Society - over opvoeding in de digitale wereld.

do 27 jun

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

vr 28 jun

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het wekelijkse inloopspreekuur in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 29 jun

• Keti Koti Dialoog Tafel Tilburg Bekijk details

Van 12:30 tot 16:30 | TijdLab (Bibliotheek LocHal)

De Keti Koti werkgroep Tilburg organiseert op zaterdag 29 juni, in aanloop naar de nationale herdenking van 'afschaffing van de slavernij op 1 juli 1863', voor de 6de keer een dialoogtafel in Tilburg. Dit jaar onder bezielende leiding van Mercedes Zandwijken, grondlegger van deze dialoog tafel.

za 29 jun