Weergaveopties:

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

di 09 jul

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Schrèèfatteljee: schrijven in het Tilburgs Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Et Schrèèfatteljee brengt mensen bij elkaar die in het Tilburgse dialect willen schrijven. In de Bibliotheek LocHal ontmoeten zij elkaar en geven feedback op elkaars werk.

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

vr 12 jul

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het wekelijkse inloopspreekuur in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 13 jul

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

za 13 jul

• Klik & Tik-inloopspreekuur Digilab Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is het gratis Klik&Tik-inloopspreekuur in het Digilab.

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

• Schrijfatelier LocHal [dinsdag] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.