Weergaveopties:

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

wo 05 aug

wo 12 aug

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

vr 14 aug

wo 19 aug

wo 26 aug

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

vr 28 aug

• Start cursus Les in Jazz [VOL] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

di 22 sep

• Start cursus Neuro-linguïstisch programmeren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek LocHal

Wil je een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling? Wil je effectiever kunnen communiceren of meer grip op je emoties? Wil je inzicht in je eigen denkprocessen en die van een ander, gemakkelijker je doelen kunnen bereiken? NLP biedt een breed scala aan methodieken die de onderliggende principes duidelijk maken en geeft handvaten om ze toe te passen. In deze training, gegeven door Jos Verbunt, leer je de essenties van NLP op een zeer praktische manier. Met veel oefeningen en inspirerende theorie. Alles toepasbaar zowel zakelijk als privé. De cursus start dinsdag 22 september 2020 in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

di 22 sep

• Start cursus Introductie in filosofie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek LocHal

Aan de hand van de belangrijkste filosofen krijg je een indruk wat filosofie betekent. Filosofie is een kunst om het leven vorm te geven en inzicht te krijgen hoe je in het leven staat. De cursus start dinsdag 29 september 2020 onder leiding van Ineke van Pelt in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

di 29 sep

• Start cursus Basis Windows 10 [VOL] Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10.

do 01 okt