Weergaveopties:

• Belastingaangifte spreekuren in de Bibliotheek LocHal Bekijk details

Van 10:00 tot 16:00 | Overlegruimte 1.1 (Bibliotheek LocHal)

Vragen over je belastingaangifte? Wij helpen je verder in de Bibliotheek. De experts van EZ Boekhouding en Sociaal Raadslieden staan voor je klaar tijdens de spreekuren in de Bibliotheek LocHal.

• Klik & Tik-inloopspreekuur Digilab Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is het gratis Klik&Tik-inloopspreekuur in het Digilab.

• Denktank Diversiteit (Tilburg) Bekijk details

Van 17:30 tot 20:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Ben jij een student aan een hogeschool of een universiteit? Wil je jouw steentje bijdragen aan een betere toekomst van Nederland en denk je graag mee? Dan ben je welkom bij de Denktank Diversiteit!

• MeetUp013: Een andere kijk op onderwijs Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

De LocHal is het decor van de 5e in de reeks van MeetUp013 die geïnitieerd wordt door een betrokken groep onderwijsmensen. Voor deze editie is het thema ‘Een andere kijk op onderwijs’. Laat je inspireren door verschillende professionals die hun kennis en persoonlijke (reis)ervaringen over onderwijsconcepten uit het buitenland met ons delen. Het is een meetup voor en door onderwijs.

• Gender en ongelijkheid in de Nederlandse literatuur Bekijk details

Van 19:30 tot 21:45 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

"Romans van vrouwen worden beschouwd als niet goed genoeg", stelde Corina Koolen vast. Hoe komt dat? En wat kunnen we daaraan doen? Dit zijn enkele vragen waarop literatuurwetenschapper Corina Koolen zal ingaan tijdens haar Boekenweek-lezing in het WoordLab.

• Walk&Talk Bibliotheek LocHal: Jezelf presenteren Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Ben je op zoek naar (ander) werk? Leer tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst over jezelf presenteren. Gastspreker van vandaag is Cynthia Stoop

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Werkplaats Tilburgse leesplank TijdLab Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | TijdLab (Bibliotheek LocHal)

Elke woensdag in februari en maart kan er in de werkplaats in het TijdLab van 14.00 tot 16.00 uur worden gewerkt aan de nieuwe Tilburgse leesplank onder begeleiding van de St. Tilburgse Taol.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Mini-expo: vrouwelijke techneuten, wetenschappers en gamers Bekijk details

23 maart 2019 t/m 31 maart 2019 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Wist jij dat het allereerste computerprogramma door een vrouw is geschreven? Of dat de structuur van DNA door een vrouw is ontdekt?

23 mrt t/m 31 mrt