Weergaveopties:

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij de schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

ma 21 jan

• Human Library Tilburg Bekijk details

Van 13:00 tot 18:30 | de Bibliotheek LocHal

Op vrijdag 25 januari opent Human Library Tilburg haar deuren weer. Tussen 13:00 en 18:30 kun je vrij binnenlopen om in gesprek te gaan met een of meer levende boeken, deel te nemen aan groepsgesprekken en om verschillende lezingen bij te wonen. Özcan Akyol verzorgt de opening. Kom langs en leen een bijzonder persoon in plaats van een boek voor een goed gesprek!

vr 25 jan

ma 04 feb

• Voorlezen voor peuters in de LocHal Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | de LocHal

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke eerste woensdag van de maand is er in de LocHal een voorleeshalfuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 06 feb

• Wiki Café Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Op donderdag 7 februari vindt het Wiki Café weer plaats. Het Wiki Café wordt maandelijks georganiseerd. Met ondersteuning van echte Wikipedianen, vrijwilligers van Wikipedia, delen de deelnemers hun kennis met elkaar en plaatsen deze op Wikipedia.

do 07 feb

• Schrèèfatteljee: schrijven in het Tilburgs Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Et Schrèèfatteljee brengt mensen bij elkaar die in het Tilburgse dialect willen schrijven. In de Bibliotheek LocHal ontmoeten zij elkaar en geven feedback op elkaars werk.

wo 13 feb

ma 18 feb

ma 04 mrt

• Wiki Café Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Op donderdag 7 maart vindt het Wiki Café weer plaats. Het Wiki Café wordt maandelijks georganiseerd. Met ondersteuning van echte Wikipedianen, vrijwilligers van Wikipedia, delen de deelnemers hun kennis met elkaar en plaatsen deze op Wikipedia.

do 07 mrt

• Voorlezen voor peuters in de LocHal Bekijk details