Weergaveopties:

• Inloopspreekuur individuele dienstverlening Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | de Bibliotheek LocHal

Heb jij of ken jij iemand met een laag inkomen en wil je weten waar je recht op heeft? Heb je zorg nodig of ken je iemand die zorg nodigt heeft, maar weet je niet waar te beginnen? Kom dan naar het gratis spreekuur 'individuele dienstverlening'.

• Innovatielab: VR en Gamification Bekijk details

Van 12:30 tot 17:00 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Ben je nieuwsgierig wat je met VR en Gamification kunt met en voor jeugd? Of heb je misschien zelfs al een idee, dat je wel eens verder wilt uitwerken? Kom naar het Innovatielab in de LocHal op 22 mei, volg een college, denk en praat mee en ga samen aan de slag!

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Digisterker cursus LocHal Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In deze 4-daagse cursus leer je werken met de elektronische overheid.

do 23 mei

• Mans genoeg: actief vaderschap Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Je wilt graag een actieve vader zijn. Dit eist, vaak naast een drukke baan, veel tijd en aandacht voor je kind(eren). Hoe pak je dit aan en hoe doen andere vaders dit? De tweede 'Mans Genoeg' avond op donderdag 23 mei staat in het teken van actief vaderschap.

do 23 mei

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

vr 24 mei

• League of Legends Toernooi Bekijk details

Van 10:00 tot 17:00 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Wil jij weten hoe je uit Elo Hell komt? Of ben jij de beste League of Legends speler van Tilburg? Kom dan op zaterdag 25 mei naar het GameLab voor een League of Legends 1V1 toernooi, met aansluitend een masterclass en 5V5 matches. De hele middag zullen ook een coach en speler aanwezig zijn van Benelux League of Legends team New Dynasty.

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het wekelijkse inloopspreekuur in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details