Weergaveopties:

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

di 23 jul

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

wo 24 jul

• Kermis FM in de Bibliotheek LocHal Bekijk details

20 juli 2019, 15:30 t/m 27 juli 2019, 16:00 | De Bibliotheek LocHal

Vanuit de huiskamer van Tilburg, de LocHal, maakt Kermis FM ‘Doorgedraaid': een dagelijkse talkshow over de mensen & verhalen achter de Tilburgse Kermis. Zo zijn onder andere kermiswethouder Rolph Dols, projectleider Tilburgse Kermis Jet van Baast en Merel van Dooren van Humans of Tilburg te gast. De presentatie is in handen van Brabantse talenten Roxanne Hazenberg en Jur van Gestel.

20 jul t/m 27 jul

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

vr 26 jul

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 27 jul

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

za 27 jul

• Op weg naar Roze Maandag: Pop-Up Museum Bekijk details

1 juli 2019, 08:00 t/m 27 juli 2019, 22:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Elke zomer staat de maandag van de Tilburgse kermis sinds decennia bekend als Roze Maandag, dit jaar op 22 juli. Het hele jaar verkondigt Stichting Roze Maandag de boodschap voor acceptatie en diversiteit. De vrijwilligersorganisatie zet zich in voor het feestje met een boodschap en tegelijkertijd voor een boodschap met een feestje. In samenwerking met de KennisMakerij in de Bibliotheek LocHal gaan we gezamenlijk ‘Op Weg Naar Roze Maandag’. Met onder andere het Roze Maandag Pop-Up Museum.

01 jul t/m 27 jul

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

di 30 jul

• Schrijfatelier LocHal [dinsdag] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

di 30 jul

• Walk&Talk LocHal: Vrijwilligerswerk [GEANNULEERD] Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over het inzetten van vrijwilligerswerk tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan. Gastspreker van vandaag is Susan van Schijndel.

wo 31 jul