Weergaveopties:

Van 09:00 tot 11:00 | telefonisch

Nu we door de coronamaatregelen zo veel mogelijk thuis moeten blijven, is contact via internet extra fijn. Als je digitaal vaardig bent kun je vanuit huis appen en beeldbellen, maar ook internetten, onlineshoppen of digitaal de nodige zaken regelen met de overheid. Vind jij omgaan met de computer, tablet of smartphone lastig? Dan helpt de Bibliotheek Midden-Brabant ‘op afstand’ bij al jouw digitale vragen nu onze Bibliotheekvestigingen gesloten zijn, computercursussen én spreekuren niet doorgaan.

wo 17 jun

• Webinar: Design Thinking Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Online

Dit webinar neemt je in een vogelvlucht mee door de wereld van Design Thinking. Wat houdt Design Thinking in en waarom wordt deze methode gebruikt door giganten als Google, Netflix en BMW? Aan de hand van praktijkvoorbeelden van de Bibliotheek Eindhoven laat Wieske van der Velden zien hoe Design Thinking kan leiden tot innovaties en mislukkingen én hoe je deze mislukkingen om kan zetten in waardevolle leermomenten. Want laten we eerlijk zijn; geen één methode biedt 100% garantie op succes. Maar Design Thinking biedt wel 100% garantie op vooruitgang.

do 18 jun

• Joep en Sjors maken...Text Adventure #3 Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | online

Joep en Sjors gaan verder met Twine. Op de website van Twine kun je je eigen interactieve verhalen schrijven en tekstgames programmeren. Perfect voor de gamers, de boekenverslinders en voor iedereen die een eigen verhaal wil schrijven. Maar hoe werkt dat dan allemaal? Kijk daarvoor naar deze aflevering!

do 18 jun

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

vr 19 jun

ma 22 jun