Weergaveopties:

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 11 jan

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Oisterwijk

Elke dinsdagochtend vindt er in de Bibliotheek Oisterwijk een Digicafé plaats.

• Cursus Digisterker de Bibliotheek Oisterwijk Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Vind jij het ook moeilijk om met de websites van de overheid te werken? Steeds meer contacten met de overheid lopen via internet: bijvoorbeeld het aanvragen van zorg, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing.

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

za 18 jan

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Oisterwijk

Elke dinsdagochtend vindt er in de Bibliotheek Oisterwijk een Digicafé plaats.

• Cursus Digisterker de Bibliotheek Oisterwijk Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Oisterwijk