Weergaveopties:

• Start cursus Italiaans A1 Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | De Bibliotheek 't Sant

Deze beginnerscursus, gegeven door Desiree Vitiello, is voor hen die geen of weinig kennis van het Italiaans hebben. Verschillende grammaticale onderwerpen komen aan bod en we oefenen ons in het spreken van de taal. Wanneer je klaar bent met dit niveau ben je in staat alledaagse uitdrukkingen en elementaire zinnen over concrete behoeften te begrijpen en te gebruiken. Je kunt jezelf en anderen voorstellen en persoonlijke vragen kunnen beantwoorden zoals je woonplaats, mensen die je kent en de dingen die je graag doet. De cursus start dinsdag 6 oktober 2020 in de Bibliotheek 't Sant om 19.00 uur.

di 06 okt

• Start cursus Italiaans A2 Bekijk details

Van 20:40 tot 22:10 | De Bibliotheek 't Sant

In de cursus, gegeven door Desiree Vitiello, wordt veel aandacht besteed aan conversatie. Het zich goed kunnen redden in alledaagse situaties d.m.v. het aanscherpen van de al aanwezige kennis, uitbreiding van de woordenschat, grammatica e.d. De cursus is bedoeld voor mensen die al een A1 niveau hebben. De grammatica wordt verder uitgelegd en de spreekvaardigheid wordt geoefend. Heb je elders Italiaans geleerd? Dan is niveaubepaling noodzakelijk. De cursus start dinsdag 6 oktober 2020 in de Bibliotheek 't Sant om 20.40 uur.

di 06 okt

• Start cursus Engels niveau B1 Bekijk details

Van 18:45 tot 20:15 | De Bibliotheek 't Sant

Tijdens deze cursus breidt u uw kennis van het Engels uit met extra veel aandacht voor de luister- en spreekvaardigheid Uiteraard komen woordenschat en grammatica ook aan bod middels oefeningen en leesopdrachten. Ook zullen er (beperkt) huiswerkopdrachten gegeven worden. Voor aanmelding voor deze cursus dient u eerst een intakegesprek met de docent te voeren. U kunt hiervoor een afspraak maken door te mailen naar cursushuis@bibliotheekmb.nl De cursus Engels B1 van John Gommers start donderdag 5 november 2020 in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

do 05 nov

• Start cursus Googlen, slimmer zoeken op internet Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Op internet staat tegenwoordig echt alles. Maar kun je er de informatie die je zoekt ook vinden? En is die informatie wel betrouwbaar? In deze cursus oefen je met handige zoektips en geavanceerd zoeken, om meer uit het internet te halen en te vinden wat je zoekt. De cursus start donderdag 5 november.

do 05 nov

• Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek 't Sant

do 12 nov

• Start cursus Excel 2016 voor gevorderden Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | De Bibliotheek 't Sant

In deze cursus gaat Karin Saris de meer geavanceerdere onderdelen van Excel behandelen. Samen behandelen we onder andere het maken van filters en tabellen, draaitabellen en macro’s. De cursus start maandag 16 november 2020 in de Bibliotheek 't Sant om 19.00 uur.

ma 16 nov

• Start cursus Chinees Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | De Bibliotheek ‘t Sant

In deze cursus verkennen we deze fascinerende taal. Je leert de kenmerken van de Chinese taalstructuur en communicatiestijl in vergelijking met het Nederlands. De docent Amy Hsiao neemt je mee op reis door China, en je leert Chinees spreken aan de hand van allerlei scenario’s die je tijdens een reis tegenkomt, zoals: je voorstellen, winkelen, overnachten in een hotel, dineren, en de dokter bezoeken. Omdat de Chinese omgangsvormen vaak verschillen van de onze, komt in deze scenario’s ook etiquette en cultuur uitgebreid aan bod. De cursus start donderdag 21 januari 2021 om 19.00 uur bij de Bibliotheek 't Sant.

do 21 jan

• Start cursus Basis Windows 10 Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10.

ma 08 mrt

• Start cursus Introductie in filosofie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek LocHal

Aan de hand van de belangrijkste filosofen krijg je een indruk wat filosofie betekent. Filosofie is een kunst om het leven vorm te geven en inzicht te krijgen hoe je in het leven staat. De cursus start dinsdag 16 maart 2021 onder leiding van Ineke van Pelt in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

di 16 mrt

• Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details