Weergaveopties:

• do 23 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ in Haaren Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Elke week | Den Domp, Haaren

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via Internet. Dat is soms lastig. Heb je een vraag over bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, belastingen, toeslagen, pensioen of het verlengen van je rijbewijs? Stel je vraag dan aan een van onze speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers. Tijdens het inloopspreekuur Digitale Overheid helpen we je graag op weg, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Kom naar het spreekuur bij het Informatiepunt Digitale Overheid ín Haaren. Dan helpt een bibliotheekmedewerker je graag verder.

• do 23 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ in Oisterwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via Internet. Dat is soms lastig. Heb je een vraag over bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, belastingen, toeslagen, pensioen of het verlengen van je rijbewijs? Stel je vraag dan aan een van onze speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers. Tijdens het inloopspreekuur Digitale Overheid helpen we je graag op weg, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Kom naar het spreekuur bij het Informatiepunt Digitale Overheid ín de Bibliotheek Oisterwijk. Dan helpt een bibliotheekmedewerker je graag verder.

• do 23 feb Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibiotheek Oisterwijk

Je zaken digitaal regelen is niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Maar wat je allemaal digitaal moet doen is niet altijd even makkelijk. Bij het Digicafé komen er dan ook steeds meer mensen met vragen over het gebruik van digitale apparatuur zoals laptop, ipad, mobiele telefoon en e-reader. Maar ook met vragen over bijv. het installeren en gebruiken van apps, aanmaken van accounts etc. Kortom er is steeds meer vraag naar digitale ondersteuning. Daarom houden we in de Bibliotheek een wekelijks digitaal spreekuur op donderdag.

• do 23 feb In de Werkplaats: Bouw een huis voor jouw favoriete boekpersonage in Minecraft Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Oisterwijk

Heb je laatst nog een leuk boek gelezen en ben jij dol op de hoofdpersoon van het boek? En bouw je graag de gekste dingen in Minecraft? Dan mag je deze activiteit niet missen! Je mag in deze workshop aan de slag om in Minecraft een huis te bouwen voor jouw favoriete boekpersonage. Je mag helemaal zelf weten voor wie je een huis gaat bouwen: van Bram Botermans of Elmer de olifant tot Ron Wemel en Nikki Maxwell. Samen bouwen we in Minecraft een hele stad voor de personages uit onze lievelingsboeken!

• za 25 feb Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk, ingang Lindeplein

Voor iedereen die graag beter Nederlands wil leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

• ma 27 feb Klik & Tik-training Moergestel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Moergestel

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• ma 27 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ in Oisterwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

• di 28 feb Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• di 28 feb Start cursus Engels B2.1 Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek 't Sant

Tijdens deze cursus breid je je kennis van het Engels uit met extra veel aandacht voor de luister- en spreekvaardigheid. Uiteraard komen woordenschat en grammatica ook aan bod middels oefeningen en leesopdrachten. Ook zullen er (beperkt) huiswerkopdrachten gegeven worden. De cursus gevgeen door Marion Bernard-Groen start dinsdag 28 februari in de Bibliotheek 't Sant om 10.00 uur.

• di 28 feb Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk