Weergaveopties:

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Oisterwijk

Elke dinsdagochtend vindt er in de Bibliotheek Oisterwijk een Digicafé plaats.

• KennisKans: Schrijfcollege door Aafke Romeijn Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kenniskans: Schrijfcolleges door bekende auteurs. In samenwerking met Fontys Hogeschool voor de Journalistiek. Geïnteresseerd in schrijven? En wil je daar meer over horen van vakmensen? Kom dan naar het schrijfcollege door Aafke Romeijn.

• Human Library Tilburg Bekijk details

Van 13:30 tot 18:00 | de Bibliotheek LocHal

Op donderdag 13 februari opent Human Library Tilburg haar deuren weer. Tussen 13.30 en 18.00 uur kun je vrij binnenlopen om in gesprek te gaan met een of meer levende boeken, deel te nemen aan groepsgesprekken, al wandelend te praten over vooroordelen, een kopje soep te eten met een ‘bijzondere verhalenverteller’ en om verschillende lezingen bij te wonen. De opening wordt verzorgd door Leon van der Zanden, artiest van nature, coach door ervaring en presentator met zelfspot. Kom langs en leen een bijzonder persoon in plaats van een boek voor een goed gesprek!

do 13 feb

• Workshop: introductie Dungeons & Dragons [VOL] Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Wil jij ook Dungeons & Dragons spelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan mee aan onze introductie workshops in het GameLab. De eerste serie was een groot succes, dus schrijf je snel in!

do 13 feb

• Voorleeshalfuurtje in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar samen met vader, moeder, opa of oma. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

vr 14 feb

• Knuffelslaapfeest Bekijk details

14 februari 2020, 17:00 t/m 15 februari 2020, 11:00 | de Bibliotheek Oisterwijk

Breng je knuffel naar de bieb voor een te gek slaapfeest avontuur! Kom gezellig met je knuffel op vrijdag 14 februari naar de Bibliotheek Oisterwijk voor een verhaaltje voor het slapen gaan. Hierna mag je knuffel in de Bibliotheek blijven voor een avontuurlijk slaapfeestje.

14 feb t/m 15 feb

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 15 feb

• Dyslexietour Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Bijeenkomst voor ouders en hun kinderen met lees- en spellingproblemen of dyslexie. En andere geïnteresseerden. Op zondag 16 februari 2020 komt de Dyslexie tour naar Tilburg. De Kerngroep Tilburg van Landelijke Oudervereniging Balans organiseert dan samen met de Bibliotheek LocHal een inloop middag over leesproblemen en dyslexie.

zo 16 feb

• Verhalenkring Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor mensen die verhalen willen delen over verleden en heden.

ma 17 feb