Weergaveopties:

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 07 dec

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Oisterwijk

Elke dinsdagochtend vindt er in de Bibliotheek Oisterwijk een Digicafé plaats.

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Boekproeverij: Orange the world Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

In Nederland krijgt 45% van de vrouwen en meisjes te maken met geweld. Veel mensen hebben daar geen idee van. Het is dan ook van belang dat ieder meisje en iedere vrouw de aandacht, de steun en de stem krijgt die zij verdient. Doorbreek het taboe en kom mee praten over dit thema en boeken rondom 'geweld tegen vrouwen' tijdens de boekproeverij op dinsdag 10 december.

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

za 14 dec

• Werkplaats Programmeren voor kinderen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Ben je tussen de 7-12 jaar en wil je op een eenvoudige manier leren programmeren ? In de Bibliotheek Oisterwijk is er om de 6 weken een Coderdojo werkplaats waar je van alles kunt leren over programmeren. Van het maken van een spel tot een robot.

za 14 dec

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Oisterwijk

Elke dinsdagochtend vindt er in de Bibliotheek Oisterwijk een Digicafé plaats.

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk