Weergaveopties:

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

di 18 jun

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

di 18 jun

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 19 jun

• Kort & Laat: voorlezen bij het kampvuur Bekijk details

Van 22:00 tot 23:00 | theater De Nieuwe Vorst (binnentuin)

Kort & Laat is een reeks zomeravonden in de tuin van De Nieuwe Vorst waarop liefhebbers van korte verhalen elkaar voorlezen. Met een kampvuur, en met drankjes. Én met een zendmast, want samen met samen met De Nieuwe Vorst, Tilt en Omroep Tilburg zet de Bibliotheek Midden-Brabant haar eerste schreden op het podcastpad: luister deze zomer naar ‘Kort & Laat: de podcast’.

wo 19 jun

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 22 jun

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

• Voorlezen voor peuters en kleuters Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)