Weergaveopties:

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Boekverfilming: Beautiful boy Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Op dinsdag 23 april is er een boekverfilming van 'Beautiful boy' in Tiliander Oisterwijk. De middag wordt ingeleid met een interactief voorwoord en afgesloten met een nabespreking van onze boek- en filmexpert Koen van Ewijk.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 24 apr

• Schrijverscafé Oisterwijk Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

In het Schrijverscafé kun je voordragen uit eigen werk, feedback geven en ontvangen en creativiteit stimuleren en dit allemaal met behulp van lokale schrijvers en dichters! Geregeld schuift ook een gast-schrijver aan met verrassende bijdragen.

do 25 apr

• Muzikale talkshow Notenkrakers Bekijk details

Van 20:30 tot 23:00 | Paradox (Telegraafstraat 62, Tilburg)

Zoals elk jaar besteedt de april-editie van de muzikale talkshow Notenkrakers aandacht aan het naderende songfestival. Notenkrakers’ eigen popdeskundige John van Uden analyseert weer alle kanshebbers en schijnt zijn licht over opmerkelijke ‘randverschijnselen’. Maar er is meer. Nu de Nederlandse inzending Duncan Lawrence een Tilburgs tintje heeft, zou deze stad tijdens het songfestival eigenlijk massaal met hem mee moeten leven. Dat is althans het idee van enkele Tilburgse ondernemers en zij vonden een gewillig oor bij D66-raadslid Bas Verberk. Op donderdag 25 april gaan presentatoren Marc en Paul Geerts in Paradox met hem in gesprek.

do 25 apr

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 27 apr

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

di 30 apr