Weergaveopties:

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibiotheek Oisterwijk

Heb je hulp nodig bij het oplossen van problemen of vragen rondom de mobiele telefoon, tablet, Ipad, E-reader of laptop? Onze vrijwilliger helpt je, in de Bibliotheek, met bijvoorbeeld het aanmaken van een account, het downloaden van een app of e-book, instellen van je social media account etc.

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Taalcafé voor kinderen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Bij het Taalcafé voor kinderen op dinsdagmiddag wordt er op een ontspannen manier, spelenderwijs, met de Nederlandse taal geoefend.

• Maak kennis met de Bibliotheek! Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Oisterwijk

Kom jij ook kennismaken met onze Bibliotheek donderdag 23 september? Kom de presentatie kijken, speel een “vind je weg in de bieb” spel, ontdek Coderdojo, beleef laaggeletterdheid met een VR bril, doe de peuterpuzzeltocht en laat je informeren door onze vrijwilligers over de activiteiten en over de Dementheek. En nog veel meer!

do 23 sep

• Boekverfilming: Still Alice Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Oisterwijk

In de Week van de Verbinding, van maandag 20 tot en met vrijdag 24 september, valt ook Wereld Alzheimer Dag. Hier besteden we als Bibliotheek extra aandacht aan. Met onder andere de boekverfilming "Still Alice" op donderdag 23 september.

do 23 sep

• Voorleeshalfuurtje in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal in de Bibliotheek elke maand op vrijdagochtend? Onze vrijwilligers maken er een gezellig half uurtje van.

vr 24 sep

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk, ingang Lindeplein

Voor iedereen die graag beter Nederlands wil leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 25 sep

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details