Weergaveopties:

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 24 jul

wo 31 jul

wo 07 aug

wo 14 aug

wo 21 aug

wo 28 aug

wo 04 sep

wo 11 sep

• Werkplaats Udenhout: Minecraft Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

In de Werkplaats in de Bibliotheek Udenhout mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer! Wat ga jij maken in de Werkplaats?

wo 18 sep

wo 18 sep