Weergaveopties:

• Digi-spreekuur Udenhout Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Udenhout

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

di 24 sep

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 25 sep

• Start cursus Les in Jazz Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

ma 30 sep

wo 02 okt

wo 09 okt

wo 16 okt

• Digi-spreekuur Udenhout Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Udenhout

di 22 okt

• Werkplaats Udenhout: SketchNation en Puppet Pals Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

In de Werkplaats in de Bibliotheek Udenhout mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer! Wat ga jij maken in de Werkplaats?

wo 23 okt

wo 23 okt