Weergaveopties:

• Bildung in onderwijs: maakt lezen gelukkiger? Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Op woensdag 5 juni vindt in de Bibliotheek LocHal een interactieve lezing plaats over Bildung in het onderwijs. Sandra Verbruggen - projectleider van Bildung Brabant en verbonden aan de Bildung Academie in Amsterdam - geeft de lezing. Daarnaast delen een aantal sprekers uit het onderwijs hun ervaringen over Bildung in hun organisatie.

wo 05 jun

• Walk&Talk Bibliotheek Waalwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Seats2Meet, locatie de Bibliotheek Waalwijk

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig.

do 06 jun

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 06 jun

• BoekStart coach in Waalwijk Bekijk details

10 juni 2019 | Consultatiebureau Waalwijk

In het consultatiebureau Waalwijk is er een BoekStart coach aanwezig die komt voorlezen, voorleestips geeft en met ouders in gesprek gaat over het belang voor de taalontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar oud.

ma 10 jun

• Schrijfatelier Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

di 11 jun

• Digicafé BaLaDe Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | BaLaDe

In het Wijkdienstencentrum BaLaDe vindt op dinsdagavond 11 juni van 19.30 – 21.00 uur het Digicafé plaats. Het Digicafé of digitaal Café is opgezet om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken op uw pc. Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Dan is het Digicafé iets voor jou!

di 11 jun

• Inloopmiddag PLN.kinder- & tweelingcoach Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Loopt jouw kind tegen uitdagingen aan? Is hij of zij onzeker? Gespannen? Opstandig? Of zijn er andere dingen waar jouw kind tegenaan loopt? Kom dan naar deze inloopmiddag.

wo 12 jun

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 12 jun

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details