Weergaveopties:

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Kun je af en toe je best wat hulp gebruiken in de tuin, iemand die helpt met de bingo-avond of gewoon een gezellig gesprek? Stel je vraag dan via de app Whapp. Tijdens het wekelijke inloopspreekuur kun je met je vragen over Whapp terecht in de Bibliotheek Waalwijk.

wo 21 aug

• BoekStart coach in Waalwijk Bekijk details

Van 08:30 tot 12:30 | Consultatiebureau Waalwijk

In het consultatiebureau Waalwijk is er een BoekStart coach aanwezig die komt voorlezen, voorleestips geeft en met ouders in gesprek gaat over het belang voor de taalontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar oud.

do 22 aug

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 22 aug

wo 28 aug

do 29 aug

• BoekStart coach in Waalwijk Bekijk details

Van 08:30 tot 12:30 | Consultatiebureau Waalwijk

vr 30 aug

wo 04 sep

• Walk&Talk Waalwijk: Een leven lang ontwikkelen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Waalwijk

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over een leven lang ontwikkelen. Gastspreker van vandaag is Gerrie Timmermans, Leren en Werken Midden-Brabant.

do 05 sep

do 05 sep

• Juridisch scheidingsspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Een echtscheiding is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Het roept veel vragen op, zoals wat is de beste regeling voor de kinderen? Wie kan er in de woning blijven? Hoe verdelen we de inboedel? De Bibliotheek Waalwijk organiseert daarom een vrijblijvend juridisch scheidingsspreekuur waarbij je al jouw vragen kan stellen.

za 07 sep