Weergaveopties:

• wo 08 feb Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• do 09 feb Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou. Het Taalhuis biedt hulp op maat aan iedereen - mensen voor wie Nederlands de tweede taal is, maar zeker ook aan mensen met Nederlands als moedertaal.

• vr 10 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 13:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op vrijdag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• za 11 feb Spreekuur Energieloket Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je ook energie besparen? Kom elke zaterdag langs bij het Energieloket Waalwijk in de Bibliotheek Waalwijk. Energiecoöperatie Langstraat Energie heeft in de Bibliotheek Waalwijk, op verzoek van de Gemeente Waalwijk, het Energieloket Waalwijk. Dit loket wordt bemenst door opgeleide, onafhankelijke energiecoaches.

• di 14 feb [vol] Start cursus praktische filosofie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek LocHal

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten met de thema's: Identiteit: wie zijn wij eigenlijlk, Sociaal-economische veranderingen: wat doet geld met ons, Sociaal-Culturele verschillen: bedreiging of verrijking, Kunst: wat heet mooi, Religie en spiritualiteit: waarnaar zijn we op zoek, Ethiek en moraal: waarom doen we zoals we doen. De cursus startend op dinsdag 14 februari onder leiding van Ineke van Pelt om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal is vol.

• wo 15 feb Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

• wo 15 feb Vrouwtje Wiep vertelt in de Bibliotheek Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Elke maand kun je in Bibliotheek Waalwijk luisteren naar de mooiste, grappigste, spannendste verhalen van Vrouwtje Wiep. Alle peuters, kleuters en natuurlijk (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit leuke voorleesmoment.

• do 16 feb Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk