Weergaveopties:

Van 14:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

di 23 apr

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 24 apr

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 25 apr

• Muzikale talkshow Notenkrakers Bekijk details

Van 20:30 tot 23:00 | Paradox (Telegraafstraat 62, Tilburg)

Zoals elk jaar besteedt de april-editie van de muzikale talkshow Notenkrakers aandacht aan het naderende songfestival. Notenkrakers’ eigen popdeskundige John van Uden analyseert weer alle kanshebbers en schijnt zijn licht over opmerkelijke ‘randverschijnselen’. Maar er is meer. Nu de Nederlandse inzending Duncan Lawrence een Tilburgs tintje heeft, zou deze stad tijdens het songfestival eigenlijk massaal met hem mee moeten leven. Dat is althans het idee van enkele Tilburgse ondernemers en zij vonden een gewillig oor bij D66-raadslid Bas Verberk. Op donderdag 25 april gaan presentatoren Marc en Paul Geerts in Paradox met hem in gesprek.

do 25 apr

di 30 apr

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

wo 01 mei

• Voorleesmomentje in Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Woensdag 1 mei is er een voorleesmoment in de Bibliotheek Waalwijk voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders.

wo 01 mei

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

do 02 mei

• BoekStart coach in Waalwijk Bekijk details

7 mei 2019 | Consultatiebureau Waalwijk

In het consultatiebureau Waalwijk is er een BoekStart coach aanwezig die komt voorlezen, voorleestips geeft en met ouders in gesprek gaat over het belang voor de taalontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar oud.

di 07 mei

di 07 mei