Ook deze winter is de Bibliotheek jouw 'Warme Kamer'

Gepubliceerd op: 30 november 2023 08:38

Brr, het is alweer bijna winter. Met de hoge energieprijzen kan het buiten én binnen behoorlijk fris zijn. De Bibliotheek Midden-Brabant wil dat niemand in de kou zit en nodigt inwoners van harte uit om op te warmen in de Bibliotheek. Bij een aantal vestigingen kun je ook gratis een werkplek reserveren.

Iedereen is welkom in de Bibliotheek. Ook als ze geen lid zijn, kunnen mensen binnenlopen om te studeren, werken, lezen of een kopje koffie te drinken. Bibliotheekmedewerker Corien Hop: “We merken in meerdere bibliotheekvestigingen dat er nieuwe gezichten te zien zijn, sinds de start van Warme Kamers. En dat deze bezoekers ook langere tijd binnen zijn. Ze zijn dan niet per se tussen de boeken aan het kijken, maar zitten bijvoorbeeld aan een tafeltje te praten, koffie te drinken of zijn met hun telefoon bezig.”

Gratis werkplek reserveren

Wil je in de Bibliotheek komen werken en zeker zijn van een plek? In zeven bibliotheken in Waalwijk, Tilburg, Goirle en Berkel-Enschot kun je nu ook van tevoren een werkplek reserveren. Helemaal gratis!

Reserveer een werkplek

Warme Kamers in iedere buurt

De Bibliotheek Midden-Brabant is aangesloten bij de actie ‘Warme Kamers’ van het Leger des Heils. Net als vorige winter willen deelnemende organisaties hiermee een deken van warme plekken over het land leggen, zodat iedereen in de buurt een warme plek heeft waar hij of zij naartoe kan.

Bezoek jouw warme kamer