Korting voor minima

Gemeente Tilburg

Als inwoner van de Gemeente Tilburg kun je de Meedoenregeling aanvragen. Bij goedkeuring krijg je een tegoed van 143 euro per jaar per gezinslid. Deze kun je gebruiken om een abonnement af te sluiten bij de balie. Neem hiervoor je identiteitsbewijs en Meedoenregeling klantnummer mee.

Lees meer over de Tilburgse Meedoenregeling

Gemeente Goirle

Als inwoner van de Gemeente Goirle met een laag inkomen kun je de Meedoenregeling aanvragen. Bij goedkeuring krijg je een tegoed van 150 euro per jaar. Voor een Bibliotheek abonnement wordt je eerst lid van de bibliotheek en daarna dien je je bon in bij de gemeente.

Lees meer over de Goirlese Meedoenregeling

Gemeente Hilvarenbeek

Als inwoner van de Gemeente Hilvarenbeek met een laag inkomen heb je recht op een bijdrage voor sport, ontspanning of een abonnement op een krant, tijdschrift of de Bibliotheek

Lees meer over de Hilvarenbeekse bijdrage sociale activiteiten

Gemeente Loon op Zand

Als inwoner van de Gemeente Loon op Zand kun je in aanmerking komen voor de SamenLoontpas. Je krijgt hiermee een vrij te besteden bedrag. Welke je onder andere kan gebruiken voor een lidmaatschap van de Bibliotheek. Dit bedrag moet je zelf bij de Gemeente indienen.

Lees meer over de SamenLoontpas van Loon op Zand

Gemeente Oisterwijk

Als inwoner van de Gemeente Oisterwijk met een laag inkomen kun je je lidmaatschap van de Bibliotheek declareren bij de gemeente. Hiervoor heb je een betalingsbewijs van de Bibliotheek nodig om dit bedrag terug te krijgen.

Lees meer over Oisterwijkse Declaratiefonds

Gemeente Waalwijk

Als inwoner van de gemeente Waalwijk die voldoet aan de voorwaarden van de Paswijzer kun je van de Gemeente gratis een standaard abonnement krijgen. Of je gebruikt het voor het betalen van een cursus.

Lees meer over de Waalwijkse Paswijzer


Hulp nodig met je DigiD?

Kom op bezoek in jouw vestiging tijdens de service-uren, of de speciale spreekuren. Onze medewerkers helpen je graag met je DigiD-vraag.