Beeld & Geluid-abonnement

Het Beeld & Geluid-abonnement, als je filmfanaat of gamer bent

Heb je een standaard of een klein abonnement? En kijk je graag films of speel je het liefst dagelijks games? Maak dan kennis met Beeld & Geluid. Met deze aanvulling op je abonnement kun je voor slechts € 36,00 een jaar lang vrijwel onbeperkt films en games lenen.* Je hoeft dus geen leengeld te betalen. Na het lenen van 11 dvd's of games per jaar heb je het bedrag er al uit. Met Beeld & Geluid als uitbreiding kun je:

  1. Gratis dvd's en games reserveren en verlengen.
  2. Films en computerspellen lenen zonder leengeld te betalen.
  3. Het hele jaar door actuele films lenen.

Let op: bij een klein abonnement met de optie Beeld & Geluid staat de verlenging van een boek gelijk aan het lenen van een boek. Jaarlijks kun je 50 keer een boek lenen of verlengen. Verlengen bij een standaard abonnement met de optie Beeld & Geluid is gratis. De Beeld & Geluid-pas is beschikbaar voor alle volwassen leden van de Bibliotheek Midden-Brabant. 

Wil je liever een los Beeld & Geluid-abonnement aanschaffen? Ook dat is mogelijk. Dan leen je uitsluitend dvd's en games voor € 54,00. Wil je meer weten, of je abonnement meteen uitbreiden met Beeld & Geluid? Ga dan naar één van onze vestigingen of stuur een e-mail.

Word lid, neem een Beeld & Geluid-abonnement


* De enige beperking is dat je maximaal 25 games en dvd's tegelijkertijd in je bezit mag hebben. 25 van álle dvd's en games die behoren tot de collectie Beeld & Geluid.