Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 134)

 • Exposeren in Koningsoord?

  24 juli 2017

  Tijdens het laatste weekend van september is er weer een Kunstroute in Berkel-Enschot. Dit keer vindt deze plaats in en rondom Koningsoord, het nieuwe culturele hart dat tijdens datzelfde weekend officieel wordt geopend. Wil jij ook werk exposeren in dit imposante rijksmonument? Schrijf je dan nu in!

  Bekijk details van Exposeren in Koningsoord?

 • In Oisterwijk kan de Bibliotheek weer open

  5 juli 2017

  Op donderdag 6 juli is de Bibliotheek Oisterwijk weer open. De stroomstoring is opgelost en de daaropvolgende herstelwerkzaamheden zijn afgerond. Vanaf morgen kun je dus weer volgens de normale openingstijden in de Bibliotheek terecht. Vanzelfsprekend worden boetes die worden veroorzaakt door de tijdelijke sluiting van de Bibliotheek kwijtgescholden. Daarvoor kun je terecht bij de medewerkers van de Bibliotheek. Zij staan morgen (en daarna op werkdagen) vanaf 14.00 en zaterdag tussen 10.00 en 15.00...

  Bekijk details van In Oisterwijk kan de Bibliotheek weer open

 • Bibliotheek Oisterwijk tijdelijk gesloten door stroomstoring

  29 juni 2017

  In verband met een stroomstoring is de Bibliotheek Oisterwijk vrijdag 30 juni t/m woensdag 5 juli gesloten. Je kunt je boeken of andere materialen inleveren via de boekenbrievenbus of bij een van onze andere vestigingen. De Bibliotheek is op donderdag 6 juli weer open volgens de normale openingstijden (10.00 -18.00 uur). Vanzelfsprekend worden boetes die worden veroorzaakt door de tijdelijke sluiting van de Bibliotheek kwijtgescholden. Daarvoor kun je terecht bij de medewerkers van de Bibliotheek....

  Bekijk details van Bibliotheek Oisterwijk tijdelijk gesloten door stroomstoring

 • Digilab Animatie Studio

  28 juni 2017

  Tijdens de zomervakantie kun je zelf animatiefilms maken én animatie workshops volgen in de Digilab Animatie Studio! Van 24 juli t/m 26 augustus kun je iedere dag tijdens de openingsuren van het Digilab (Bibliotheek Tilburg Centrum) aan de slag met het maken van stop-motion animatiefilms.

  Bekijk details van Digilab Animatie Studio

 • Walk&Talk-bijeenkomsten in juni

  19 juni 2017

  Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! Ook zijn er deze maand weer gratis Walk&Talk-bijeenkomsten voor werkzoekenden in de Bibliotheek Wagnerplein (26 juni) en Tilburg Centrum (28 juni).

  Bekijk details van Walk&Talk-bijeenkomsten in juni

 • Koningsoord nieuwe locatie de Bibliotheek Berkel-Enschot

  15 juni 2017

  De Bibliotheek Berkel-Enschot gaat verhuizen. Naar een hele bijzondere plek: Ons Koningsoord, het voormalige trappistinnenklooster. Op vrijdag 30 juni om 10.00 uur gaan de deuren open. Er wordt nu nog hard gewerkt om de punten op de i te zetten, maar dat het bijzonder wordt staat vast!

  Bekijk details van Koningsoord nieuwe locatie de Bibliotheek Berkel-Enschot

 • De Bibliotheek Oisterwijk: verbouwen en verhuizen

  15 juni 2017

  Tiliander verbouwt. Op dinsdag 6 juni zijn de werkzaamheden gestart om van de begane grond een aantrekkelijke ontmoetingsruimte te maken. Hier krijgen naast de foyer en horeca van Tiliander ook de Bibliotheek en het VVV een plek. De verbouwing en verhuizing van de Bibliotheek naar de begane grond is naar verwachting medio oktober klaar.

  Bekijk details van De Bibliotheek Oisterwijk: verbouwen en verhuizen

 • Videotraining: de Levende Sollicitatiegids

  12 juni 2017

  Ben je op zoek naar werk? Wil je beter leren solliciteren? En heb een MBO-2 opleiding of lager? Dan is de gratis training ‘Jouw Voorsprong op de Rest’ iets voor jou. Met korte video’s leer je in je eigen tempo zelfstandig solliciteren naar functies tot en met mbo-niveau.

  Bekijk details van Videotraining: de Levende Sollicitatiegids

 • Voor elke vraag een inloopspreekuur

  31 mei 2017

  Wist je dat je in de Bibliotheek gratis advies kunt krijgen op het gebied van budgetteren, financiën, juridische kwesties, loopbaanplanning, logopedie, lezen en schrijven, computervaardigheden en het gebruik van e-books? Voor bijna elke vraag is er in één van onze vestigingen wel een gratis inloopspreekuur! Om je de weg te wijzen maakten we een overzicht van alle inloopspreekuren in de maand juni.

  Bekijk details van Voor elke vraag een inloopspreekuur

 • Start renovatie LocHal

  24 mei 2017

  Naar goed gebruik uit het oosten van het land, waar de aannemer vandaan komt, is vrijdag 19 mei de renovatie van de LocHal met een carbidschot ingeluid. In de LocHal wordt gebouwd aan de Bibliotheek Nieuwe Stijl. De afgelopen weken werd al een deel van de bijgebouwen gesloopt. Het komende jaar wordt het hoofdgebouw van de voormalige werkplaats ontmanteld en gerenoveerd. In het najaar van 2018 openen de deuren voor het publiek.

  Bekijk details van Start renovatie LocHal