Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 138)

 • Bibliotheek Oisterwijk i.v.m. verbouwing gesloten t/m 11 oktober

  6 oktober 2017

  Vanwege de verbouwing en verhuizing naar de begane grond is de Bibliotheek Oisterwijk gesloten van 6 t/m 11 oktober. Vanaf donderdag 12 oktober zijn we weer geopend.

  Bekijk details van Bibliotheek Oisterwijk i.v.m. verbouwing gesloten t/m 11 oktober

 • Winnaars Zien Doet Schrijven

  5 oktober 2017

  Wist jij dat 2,5 miljoen mensen in Nederland moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen? Om dit probleem aan te pakken, organiseerde Stichting Lezen en Schrijven van 4 tot en met 10 september de Week van de Alfabetisering. Ook de Bibliotheek Midden-Brabant hielp een handje mee door een schrijfwedstrijd te organiseren. Er waren veel stukken binnengekomen en uiteindelijk zijn er drie winnaar uitgekomen!

  Bekijk details van Winnaars Zien Doet Schrijven

 • Schrijfwedstrijd: Zien doet schrijven

  6 september 2017

  In het kader van de Week van de Alfabetisering vind je in de bibliotheken Tilburg Centrum en 't Sant bijzondere kijkdozen. Laat je inspireren door wat er te zien is, bijvoorbeeld voor een gedicht of een kort verhaaltje.

  Bekijk details van Schrijfwedstrijd: Zien doet schrijven

 • Nieuw: De Computerpas

  28 augustus 2017

  Vanaf 11 september is in onze bibliotheken de Computerpas te verkrijgen. Met deze pas kun je elke dag een heel uur gratis gebruik maken van de computer.

  Bekijk details van Nieuw: De Computerpas

 • Exposeren in Koningsoord?

  24 juli 2017

  Tijdens het laatste weekend van september is er weer een Kunstroute in Berkel-Enschot. Dit keer vindt deze plaats in en rondom Koningsoord, het nieuwe culturele hart dat tijdens datzelfde weekend officieel wordt geopend. Wil jij ook werk exposeren in dit imposante rijksmonument? Schrijf je dan nu in!

  Bekijk details van Exposeren in Koningsoord?

 • In Oisterwijk kan de Bibliotheek weer open

  5 juli 2017

  Op donderdag 6 juli is de Bibliotheek Oisterwijk weer open. De stroomstoring is opgelost en de daaropvolgende herstelwerkzaamheden zijn afgerond. Vanaf morgen kun je dus weer volgens de normale openingstijden in de Bibliotheek terecht. Vanzelfsprekend worden boetes die worden veroorzaakt door de tijdelijke sluiting van de Bibliotheek kwijtgescholden. Daarvoor kun je terecht bij de medewerkers van de Bibliotheek. Zij staan morgen (en daarna op werkdagen) vanaf 14.00 en zaterdag tussen 10.00 en 15.00...

  Bekijk details van In Oisterwijk kan de Bibliotheek weer open

 • Bibliotheek Oisterwijk tijdelijk gesloten door stroomstoring

  29 juni 2017

  In verband met een stroomstoring is de Bibliotheek Oisterwijk vrijdag 30 juni t/m woensdag 5 juli gesloten. Je kunt je boeken of andere materialen inleveren via de boekenbrievenbus of bij een van onze andere vestigingen. De Bibliotheek is op donderdag 6 juli weer open volgens de normale openingstijden (10.00 -18.00 uur). Vanzelfsprekend worden boetes die worden veroorzaakt door de tijdelijke sluiting van de Bibliotheek kwijtgescholden. Daarvoor kun je terecht bij de medewerkers van de Bibliotheek....

  Bekijk details van Bibliotheek Oisterwijk tijdelijk gesloten door stroomstoring

 • Digilab Animatie Studio

  28 juni 2017

  Tijdens de zomervakantie kun je zelf animatiefilms maken én animatie workshops volgen in de Digilab Animatie Studio! Van 24 juli t/m 26 augustus kun je iedere dag tijdens de openingsuren van het Digilab (Bibliotheek Tilburg Centrum) aan de slag met het maken van stop-motion animatiefilms.

  Bekijk details van Digilab Animatie Studio

 • Walk&Talk-bijeenkomsten in juni

  19 juni 2017

  Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! Ook zijn er deze maand weer gratis Walk&Talk-bijeenkomsten voor werkzoekenden in de Bibliotheek Wagnerplein (26 juni) en Tilburg Centrum (28 juni).

  Bekijk details van Walk&Talk-bijeenkomsten in juni

 • Koningsoord nieuwe locatie de Bibliotheek Berkel-Enschot

  15 juni 2017

  De Bibliotheek Berkel-Enschot gaat verhuizen. Naar een hele bijzondere plek: Ons Koningsoord, het voormalige trappistinnenklooster. Op vrijdag 30 juni om 10.00 uur gaan de deuren open. Er wordt nu nog hard gewerkt om de punten op de i te zetten, maar dat het bijzonder wordt staat vast!

  Bekijk details van Koningsoord nieuwe locatie de Bibliotheek Berkel-Enschot