• Festivalbibliotheek op Festival Mundial

3 juli 2014

Op 27, 28 & 29 juni vond Festival Mundial plaats in de Tilburgse Spoorzone. Een mooie gelegenheid voor de Bibliotheek Midden-Brabant om zich op deze locatie te presenteren. De bibliotheek was aanwezig met haar kennis over verhalen als de Culturele Apotheek in de LOC-loods. Bezoekers waren welkom om tijdens het festival naar het inloopspreekuur te komen om hun hart uit te storten.

Bekijk details van Festivalbibliotheek op Festival Mundial

• Bibliotheek van de Toekomst in Tilburg Noord

13 juni 2014

De Bibliotheek van de Toekomst komt overal, niet alleen in de Spoorzone. Onder de leiding van Jan David Hanrath en Rob Bruijnzeels van het Ministerie van Verbeelding vond daarom op 4 juni een creatieve sessie plaats met de bestuurders en medewerkers van de Bibliotheek Midden-Brabant en twee masterstudenten Imagineering. Het doel van deze sessie: vormgeven van de bibliotheek op de tijdelijke locatie in Tilburg Noord.

Bekijk details van Bibliotheek van de Toekomst in Tilburg Noord

• De Bibliotheek in de Spoorzone

24 april 2014

In Tilburg liggen er concrete plannen om binnen enkele jaren een Bibliotheek in de Spoorzone te vestigen. Deze zou een plek moeten krijgen in de Locomotiefhal.

Bekijk details van De Bibliotheek in de Spoorzone